Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Lacerta #71149 üzenetére

    Szerintem inkább egyszerűsítené a helyzetet: meglenne az egyetlen fix eszközöd, amit zenelejátszásra használnál, és ami nem függne a telefontól, ha zenét szeretnél hallgatni. Sőt, a telefont magaddal sem kellene vinned, ha csak egy rövidebb kört szeretnél tenni valahol.

    A bluetooth átvitel nagyjából már elment a falig az ldac kodekkel. Már az aptx hd is meglehetősen jó minőséget biztosít. Szóval abban ne bízz, hogy a technológia majd csak fejlődik... A bt megfelelne neked, csak kell neki a zárt tér, illetve a tereptárgyak, amik a visszaverődést biztosítják, vagy pedig a közvetlen rálátás. Neked a leírásod alapján vagy eleve egy bt füles kéne a telefon mellé (egy Meizu EP51/52-szerű valami megér egy próbát), amivel meglenne a rálátás a kormányon lévő telefonra, vagy egy dap lehetne a megoldás. Ez pl. megy dacként is, és jobban szól, mint a telefonok, illetve valószínűsítem, hogy az általam nem hallott BTR3-nál is jobb a hangja: [link]

    Egyébként én a bt-t úgy oldom meg pl. fűnyírásnál, hogy a telefon és a bt erősítő ugyanabban a zsebemben van. Ha te előre, a gatya korcába, vagy mondjuk egy karpántra csiptetnéd a bt eszközt, és a kábelt elvezetnéd hátul, vélhetően azzal sem lenne gond. Az XB10 van vagy 20 gramm, bárhol elfér kényelmesen.

    (#71154) Lacerta: nyilván beárnyékol a test, ez mindegyik bt eszköz közös jellemzője.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák