Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Tulku #83356 üzenetére

    Az Echót azért említettem, mert az is hozza a sima, stresszmentes karaktert, ami a jobb csövesek sajátja. A Feliks egyébként lengyel cég, ha van ott ismerősöd, akkor érdemes lehet izzítani a kapcsolatot, ott nyakam rá, hogy van bolt, amelyik tart készleten ezekből, és baráti országba ;] biztos szívesen postáznak is.

    Itthon ami még érdekes lehet, az a dac-kal egybekötött Copland, de ebből sem biztos, hogy tudnak ilyen rövid határidőre szerezni, és ajánlani sem merem, még hasonlót sem hallottam.

    A TMP Antból kérhetnél egyet tesztelni, vételi kötelezettség nélkül. Nekem nagyon tetszett. A fa alatt szépen mutatna a kis fa ládikában.

    Fericske végighallgatta a Woo kínálatát, rendelt is egyet, de az a határidő miatt kiesik.

    Nekem egyébként leírás alapján a Pathos Aurium is nagyon tetszik. Árban nagyjából a keresett kategória, itthon nem tartja senki, de elvileg rendelhető, és futárral itt is lehet időben: [link] [link] [link] [link] (utolsó kettő link ugyanazt az eladót takarja, utóbbin akciós, amazonon teljes áron kapható a cucc; írják checkoutnál, hogy a választott szállítási mód nem elérhető, lépjen kapcsolatba velünk)

    Ez is izgalmas lehet: [Auris HA2 SE] Áradoznak róla mindenhol, több helyről lehet rendelni, de a szállítási határidő itt is kérdéses.

    A Violectric tuti, hogy fasza cucc, az illesztésre nincs garancia. A típusokat már nem vágom pontosan, hallottam belőle többet, és egyik sem volt bántó. A "dinamika" szó nálam a hifiben a Violectric szinonimája. Ha végül ez lesz a választás, legyen hozzá szerencséd. :)

Új hozzászólás Aktív témák