Új hozzászólás Aktív témák

  • Hi!King

    őstag

    válasz parandroid #50173 üzenetére

    De miért baj a rendszer vesztesége? Ha mondjuk 30 km/h országúti helyett egy kevésbé hatékony bicajjal teszem azt 23 km/h-val haladok, mert mondjuk kb. az hasonló terhelés, akkor nem érem el ugyanazt a célt állóképesség fejlesztés szempontjából?

    Nekem egyikkel sem gond a 140 alatti pulzus, sőt mostanában lehet hogy felül kell vizsgálnom a könnyű hosszú futásaimat, mert tavaly óta nagyjából ugyanazt az iramot futom egyre alacsonyabb pulzussal, miközben a bringás pulzus is esett azonos sebesség mellett.

    Szerk.:
    20-adikai hétvégén futok egy fémaratont, úgy egyénileg, virtuális versenyre, mint covid óta szokás. Utána egy-kétszer majd kipróbálom bringával a hosszabb távokat is, nagyon sok év telt el azóta, hogy napon belül megvolt a 100 km, miközben az elmúlt évben futottam már többször is 3-4 órát.

    Szerk2.:
    Tavaly februárban úgy rémlik egyszer meg azért intervaloztam bringával, mert a hegyekben megcsúsztam a jégen, és a bordámnál futómozgásra fájt. Érdekes tapasztalat volt, olyan 1.2 km körüli egyenesen toltam meg sokszor oda, vissza pedig lassan, 150-es pulzust alig bírtam túllépni úgy, hogy közben tényleg mindet beleadtam és nem az áttét volt a szűk keresztmetszet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák