Új hozzászólás Aktív témák

  • aelod

    veterán

    válasz Apollyon #168013 üzenetére

    Azt viszont mondanám, hogy vannak olyan kollégái szerte az országban, akik miatt rászolgált a hatóság erre az általános negatív közvéleményre. Sajnos konkrét példát is tudnék mondani.

    Ahogy a gyúrós is rászolgált a buta gyúrós billogra. Ezt kb. minden társadalmi réteg el tudja mondani amelyik előítéletekkel sújtott.

    De büntetés helyett egyébként miért nem lehet megoldani, hogy teszteljék az embereket? Vagy valamilyen rendszert bevezetni, ami körülbelül ugyanannyira ellenőrzött, mint a te sportorvosid, ami által igazolod (?) hogy nem vagy koronavírussal fertőzött, így lemehetsz mások közé edzeni? A stadionok sport országában valami módszert találni, hogy mégis le lehessen menni?

    Teljes kontrollvesztés van már. Akiket teszteltek is mire mentek vele? Otthon ültek 2-3 hetet mert a 10 nap hivatalos karantén adminisztrációja elhúzódott.

    Még mielőtt jönne a személyeskedés, én britben lakom és még annyira sem tudok lemenni edzeni mint a magyarországi, most már 'konditermi bűnözők'

    Nathan DeAshat ott speciel ezért intézték a bobbyk úgy, hogy lábát törte.

    De ez az igazságtalanság kinyitja a zsebemben a bicskát, pláne hogy annak a kevésnek a legnagyobb a szája akik ugyanúgy vígan lejárhat, a többieknek meg lehet lobogtatni a "jogszabályokat", amiket egyébként rendkívül kigondoltan alkottak meg és abszolút produktív.

    Üdv. a XXI. században, ahol nem lehet már anyatejet sem kijelenteni csak mellkasi tejnek szabad hívni a genderlobbi miatt.

    "It's simple, if it jiggles, it's fat."

Új hozzászólás Aktív témák