Új hozzászólás Aktív témák

  • xenom0rph

    őstag

    Sziasztok ,

    Megelégelvén azt ,hogy milyen testalkattal rendelkezek, úgy határoztam, hogy elkezdek "komolyabban" kondi terembe járni és edzeni. A komolyabban idézőjelben ,mivel igazából sík hülye vagyok az egészhez. Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy melyik izom hol van -azért a karizmokat feltudom sorolni- nem mondom meg első blikkre ,hogy most ez milyen gép előttem a teremben. :DDD Kezdésként elolvastam ezt a könyvet (?) amiből sok hasznos információhoz jutottam és a kellő alaptudást is megadta a továbbiakhoz. Viszont merültek fel bennem kérdések.
    Először is leírnám magam nagyjából (nem tudom itt ebben a topicban nálatok mennyire van meg a személyes ,családias hangulat, meg amúgy sem szívesen adom ki ezeket az "adatokat" cseppet sem vagyok rájuk büszke)

    Tehát, egynyócvannégy magas vagy 56-57 kilóval. Igen ,elég vékony típus vagyok, mint egy ropi . (Al)karomat sose mértem nem is tudom milyen "vastag" kábé ötös, felkarom se vastagabb. Vádlim szinte nincs is. Combom is valahol bujkál. Ezek miatt döntöttem úgy hogy valamit kezdenem kéne. Azt tudni kell rólam hogy brutális anyagcserém van, de tényleg. Egyszer beszélgettem az iskola orvossal aki azt mondta ,hogy a rossz szemem is hozzájárulhat ehhez (-5 dioptria) mivel állítólag rohadt sok energiával jár rosszul látni ,aztán pszichológiai oldalról is lehetnek (még gyermekkori) okai. Az hogy én hízzak arra nincs lehetőség ,eddig így gondoltam ,remélem mostanáig. Ezt az egész edzés dolgot szeretném komolyan venni és tömeget növelni. Elsősorban az a célom hogy jól nézzek ki és magamnak megfeleljek (kinek nem ?)

    Ahogy olvasom, a legfontosabb a táplálkozás és utána jön csak az edzés és annak a mikéntje. Ezt mennyire kell komolyan venni? Saját keresettel nem rendelkezek, lévén az iskolapadot koptatom. Ilyenkor mi van? Ki főz? Hát muter, neki csak nem mondhatom, hogy mindennap csirke legyen natúran rizzsel, mert egy egész családra kell főznie, nem csak rám. Így a folyamatos étkezés megoldása lehetetlennek tűnik. Fő célom a tömegnövelés ,ebben az esetben a fő táplálék forrásnak a fehérjének és a szénhidrátnak kell lennie ugye? Milyen hétköznapi ételekben vannak meg ezek? A csirkén meg a rizsen kívül? Amik nem mellesleg olcsón beszerezhetőek.

    Milyen tömegnövelőt vegyek? Puszta márketing okokból adódóan én csak a BioTechUSA termékeit ismerem. Amiket drágának tartok, nem tudom ti hogy vagytok vele.. Melyik a legjobb ár/érték arányú ilyen por amit kapni lehet most? Perpill 2-3 havi adagra van keret. Ezt csak edzés napon szedjem (reggel-edzés után) vagy hogy ?
    Itt a másik fogas kérdés, mit és hogyan edzzek? Találtam néhány alap tömegnevelő edzéstervet. Ebben edzésnaponként van 4-4 egység. Ez azt jelenti hogy ezt a négy dolgot megismétlem x-szer? Vagy a fentebb linkelt könyvben a 62. oldalon található egy program. Azt is leírják sok helyen hogy mindenkinek más a teste ,mást igényel mindenki. Vagy ezek közül lehet akármelyiket csinálni kezdő szinten?

    Most így hirtelen ennyi lenne ,ha bármi fontos tanácsot még tudnátok adni ,akkor ne fogjátok vissza magatokat :R

    halahala

Új hozzászólás Aktív témák