Új hozzászólás Aktív témák

  • goodboy007

    senior tag

    Oldalról, Szemből

    Most a vakuzást hagyjuk -meg össze se mentem :DDD , csak torzulás nélkül így tudtam kb. egyforma méretűre alakítani a képeket-.

    Talán vissza se adják a képek, de tavaly még "feszes" gyomrom volt, most meg valamennyire már lóg, csak a bőr lassan húzódik vissza. Illetve karom, vállam gyakorlatilag nem is létezett, most azért ha kis túlzással élve is, de kezd formálódni. Guggolásnál is első alkalommal a 40 kilóval majdnem hátraestem, most meg 50-60-70-80-90-es sorozatokat nyomok, ami az itteni 140 kilókat olvasva még bőven lóf@sz, de nem sietek sehova, lesz még olyan, hogy 200-al is menni fog :).

    Amúgy 1. kép 128 kiló, tavaly május, 2. kép 115 kiló most.
    Tudom, ez kurva rossz tendencia, mikor elkezdtem, 2 hónap alatt lement 10 kiló, de aztán sajnos a munkám jellegéből kifolyólag sokszor nem volt időm főzni, mert itthon is dolgoztam, meg napközben is rohadt stresszes volt (nem egyszer 20 óra egyhuzamban), úgyhogy sokszor nyomtam valami nasit, úgyhogy beálltam 120-122 közé.
    Idén május óta átalakult kicsit a meló, nyugodtabb lett, ezt a -7 kilót azóta sikerült elérni úgy, hogy közben voltak nyaralások, meg speciel tegnap esküvő is, szóval volt egy-két szitu, amikor bűnöztem.
    Na ezeknek most vége, úgyhogy visszaállok a csirke+zöldség+cottage cheese+túró+zabpehely kombóra.
    Kenyeret amúgy tavaly óta átlag havi 2 szeletet eszem -ha hazamentem, akkor anyám főztje mellé-, illetve most újabban a gyümölcsöket is totál kiiktattam -korábban lecsúszott napközben random banán/barack-, a sima tésztát szintén.

    Kb. az összes kollégám/ismerősöm megjegyezte már, hogy rengeteget fogytam, de a végcél még messze van -90 kg, a 187 centim mellé-, úgyhogy ezek a bókok bár jól esnek, egyelőre semmisnek veszem őket, annak ellenére, hogy én is látom magamon a progresst.

    "propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007

Új hozzászólás Aktív témák