Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz aelod #87022 üzenetére

    Mondjuk ahhoz képest, hogy milyen súlyokkal dolgozol, tényleg nem nagyon látszik az alsótesteden. Nincs különösebben kerek segged, meg a combod se túl vastag. Ha jól értettem, te nem sokkal vagy magasabb, mint én, de nekem akkora kerek picsám van, mint egy ökörnek, meg a combom is vaskosabb (igaz a vádlim az nulla, de ez már más kérdés)

    (#87023) goodboy007
    Nem biztos, hogy akarsz te 200-al guggolni, az már egy másik kategória. Nem rossz az a 140 sem.

    Egyébként meg, ha nem is bírod tartani a kaját minőségileg, az a kisebb baj, a nagyobb, ha mennyiségileg nem tartod. A stressztől pl. nagyon jól lehet fogyni. Csak nem nassolni kéne, hanem semmit nem enni. Tudod, amit nem eszel meg, attól nem fogsz hízni. Nyaraláson sem kell elengedned magad és ami a csövön kifér, bezabálni. A mértéket mindig meg lehet tartani. Ha kalória deficitben vagy, akkor annak lesz eredménye, ha csak pörköltből eszel keveset és nem csirkemell-rizs-brokkolit, akkor is.

    (#87025) Iscariah

    Csak a kepfeltoltes.hu megeszik bármit. A fórum sajátjára meg nem lehet egy telefonos képet feltölteni, mert hisztizik, hogy túl nagy neki és mindig előbb gépre kell átraknom és negyedére méretezni. Nem túl felhasználóbarát.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák