Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz stickermajom #14694 üzenetére
Nekem folyamatos rögzítés + mozgás van beállítva, amin meglepődtem, hogy nem foglal plusz helyet az ilyen rögzítés.
Megy a folyamatos rögzítés, amikor mozgás van, akkor ugyan úgy rögzít tovább, csak mozgásérzékelésnek jelöli a felvételt, nekem ez egyenlőre bevált.
A folyamatos rögzítés nagyon fontos szerintem is. -
jézusom
addikt
válasz Marci112233 #14697 üzenetére
főleg ha az x265 is van
-
Marci112233
addikt
válasz jézusom #14696 üzenetére
Lehet, de csak 2db 2megapixeles kamera van az XVR-en így a 2 TB-al napokat tud tárolni.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
jézusom
addikt
válasz Marci112233 #14695 üzenetére
Mondjuk ezt szerintem pont be lehet állÍtani, hogy előtte X másodpercet rögzitsen. Gyakorlatilag folyamatosan rögzit és akkor tartja meg ha volt mozgás.
-
Marci112233
addikt
válasz jézusom #14693 üzenetére
Tanúsítom hogy a mozgásérzékelés nem 100%-os.Nem sokkal azután hogy stabil lett a kamerarendszerünk tesztelem, hogy éppen kinézek takarásból az egyik kamera elé majd vissza, hogy mégis mi történik ha csak mozgásra rögízt. Röviden annyi hogy bekapcsolt a rögzítés, de mire bekapcsolt nem látszottam rajta. Így megy a folyamatos rögzítés inkább a 2TB-os HDD-re a XVR-ben.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
jézusom
addikt
válasz stickermajom #14692 üzenetére
Ha sdre rögzÍtesz, valószinuleg nem tudsz 0-24ben. Ha meg hdd-t veszel ki kell számolni. Én mondjuk azért se szarozok, mert a mozgás érzékelés nem éppen 100%os...
-
stickermajom
addikt
Mennyire érdemes amúgy spórolni a hellyel olyan módon, hogy csak mozgásra vegyen a kamera? Vagy simán 7x24 + mozgásnál jelölje meg az adott felvételt?
Main stream mellett van értelme a sub-stream rögzítésének is? -
PistiSan
addikt
válasz szetcsuszott #14690 üzenetére
Annyit fűznék hozzá, hogy nekem IP rendszerem van, van egy fő stream amit jó minőségben rögzít helyben a rögzítő, illetve mobil elérésre rögzítek egy gyengébb minőségű (640x480, 15fps) videót is, ami nagyon minimális adatforgalmat generál, így rá tudok nézni ha akarok komolyabb sávszélesség nélkül is.
-
szetcsuszott
aktív tag
Közvetve,de IP kamera téma.
Nyaralóba minimál nettel oldanám meg azt, hogy az élőképet mondjuk heti egyszer, vagy ha a [wifi/gsm riasztó] jelez, meg tudjam nézni. [domino maraton csomag] alkalmasnak tűnik erre, ha egy éven háromszor feltöltöm, akkor is van 10650-ből 10,5 GB netem, annak elégnek kell lennie szerintem. Már csak a simről kell fogyaszthatóvá tenni az adatforgalmat, amire valami ilyesmi a tervem:
Egy ilyen [USB modem] például, egy ilyen [routerbe] dugva egy 4G-s kártyával működik szerintetek? (Telefonnal mérve 30-40 letöltési sebességem van telekom hálózaton, és 10-20 feltöltési, a maraton csomag 30/10-es elvi sebességekkel dolgozik, szóval elvileg a mobilhálózat nem lesz szűk keresztmetszet)Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G
-
jézusom
addikt
-
varmi2
nagyúr
Infra fényvetőnek ez megfelel, vagy van jobb, hasonló áron?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
jézusom
addikt
Nem kell egyforma, nekem a 8db kamerám 5 különböző, ez senkit nem érdekel, de ha az infra nem pislákol éjjel, akkor észre sem veszi a betörő, de nem is hihető. Persze van olyan infra is, ami nem észlelhető emberi szabad szemmel, de egy telefon kameráján keresztül már kiderül a turpisság.
Van a reolinknek ilyen akkus kamerája, nem tudom ki vett ilyet, de szerintem van róla teszt. Aztán vélhetőleg úgy is az lesz a vége, hogy rendesen kihúzod az utp-t. Nem véletlenül mondjuk, hogy felejtsd el a wifit, ha egyszer nincs rá opció, akkor nincs, nem tudjuk megoldani. Mondom még erre a reolinkre van esélyed de nem is olcsó, meg nem is tudom a minőségét.[ Szerkesztve ]
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok,
Vettem egy ilyen nagy látószögű kamerát.
Van egy ilyen NVR-em.
A kamerát böngészőn és cms-en keresztül frankón látom, de az NVR sehogy sem akarja megtalálni.
A kamerán látom hogy ONVIF 2.4-et támogatja, az NVR-ről ilyen infóm nincs. Eddigi ONVIF kamerákkal nem volt gondja.
Elképzelhető, hogy olyan ONVIF verziót támogat a kamera, amit az NVR nem tud?
Van esetleg ötletetek mit ronthatok el, vagy mit próbáljak még?
előre is köszi -
Veron
addikt
válasz stickermajom #14677 üzenetére
erre gondolsz? [link]
világítania kellene éjszaka?[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
bigdady
nagyúr
Hali
Létezik olyan olcsó kínai kültéri ami tudja követni a mozgást és human detectes is? -
Veron
addikt
Alapvetően valami akkus megoldásra gondoltam. Padlás nincs, ez nem opció, a házat meg most vakolták, így nem akarom utólag javítani. Sajnos a kamera kimaradt a tervezéskor. :(
Az álkamera annyira feltűnő lenne? Rosszból is kellene vagy 3 egyforma, hogy lefededje az ajtókat."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
varmi2
nagyúr
Még ha a lant meg is oldod wifi-vel, az áramnak kell vezeték. Vezetékmentes áram továbbítzás még nem létezik ilyen mértékben. De ha már az áramot vezetékkel oldod meg, akkor elfér mellette a lan kábel is.....
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
Veron
addikt
Szeretném megkérdezni, hogy
1. Van egy olyan kábelmentes megoldás kültérre, ami megbízhatóan jól működik? Ronda lenne kábeleket vinni a kamerákhoz sajnos, mert kábelcsatornát nem szeretnék, a vakolatot javítani meg nem lehet szépen.
2. Van-e élethű, jó minőségű álkamera, aminek elrettentő szerepe van? A házban van riasztó és lesz IP kamera is egyébként."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
lolchief70
aktív tag
Sziasztok!
Az Imilab EC3 kamerát néztem ki.
Ezt be tudom állítani, hogy a videókat mentse wifin keresztül a Synology NAS-ra? Akkor is mehet ez a NAS-ra mentés ha nincs benne SD kártya?
Köszi. -
Xalfa159X
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Szóval, van egy 8 csatornás novus rögzítőm 4 kamerával.
Tökéletesen működik, viszont csak a helyi hálózatról tudom elérni, telefonról/laptopról úgy, hogy beírom a programba a rögzítő ip címét és a kliens portot. Nyár elején beállítottam neki fix ip-t, illetve a routeren beállítottam port forwarding-ot is. Így működött más netről is az elérés úgy, hogy a programba az ID- t írtam be és a HTTP portot. Viszont nemrég volt egy kb fél napos áramszünet, és azóta nem működik. Kipróbáltam, hogy a rögzítő ID- ját és a kliens portot írtam be, a helyi hálózatról, de még úgy sem jó. Csak az ip címmel működik...Már próbálkoztam DDNS beállítással is, de az sem sikerült valamiért.
Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a gond?
-
Vyndree
őstag
válasz Janos250 #14661 üzenetére
5-7 ezres kategóriában melyik nem kínai? Nekem is gagyi kínai van, teszi a dolgát. Viszont ha garanciát szeretnél érvényesíteni és/vagy nem heteket várni hanem másnap beüzemelni, akkor jobban jársz egy hazai kereskedővel aki valóban 1 év garanciát vállal a kétpálcásaira.
Amúgy azért mert neked még nem volt vele bajod még nem jelenti azt, hogy nem tudnak meghibásodni. -
Janos250
őstag
válasz Vyndree #14658 üzenetére
Én használom a gagyi kínai kamerákat, eddig nem volt különösebb bajom velük. Nem mindig mindent lehet beállítani amit szeretnék, de azt úgyis az NVR végzi. Nem csúcs készülékek, nem csúcs áron. (Mellesleg ez a jelenleg úton/útfélen, minden piacon, és hirdető oldalon ömlő analóg kamera set ugyanúgy kínai, kifutó széria, különféle címkével felcímkézve).
Az amerikaiak $ milliókért fejlesztettek golyóstollat űrbéli használatra. Az oroszok ceruzát használnak. Én meg arduinot.
-
jézusom
addikt
Nem m lehetne valami szabályzatot kreálni a topiknak?
-
Vyndree
őstag
válasz bigrock #14649 üzenetére
Azért mert 1280*1024 vagy 1920*1080 az csak annyi hogy 4:3 vagy 16:9. A másik az, hogy nekem 1280*720-asom van ugyanilyen szettben és szebb a képe (elolvasom a rendszámot) mint a kínai 1920x1080-nak amit 7 ezerért adnak az ali-n (amivel nem olvasod ki).
Persze rendeld meg kínából, várd ki amíg ideér (6-8 hét) és ha gondod van vele dobd a kukába, mert ők nem adnak rá garit, nem hogy egy évet. Ez a kétpálcás cég gagyi kameráját ha bajod van vele úgy cseréli gariba hogy elküldi a másikat és a rosszat meg kidobhatod.
Szóval ami nekem van az xar, de nem mondom meg mi a jó helyette, oké.
Megjegyzem, ha az a bajod hogy amit linkeltem épp analóg akkor nézd meg a további termékeiket is, én nagyon kellemesen csalódtam bennük. Nem kell náluk vásárolni, de egy hétezres forgatható kamera szerinted hány pálcás? -
bigdady
nagyúr
Hali
Hiseeu kulterinél van ez az auto track switch. Itt mit jelent a watch time időzítés?
Ha ez hátul fejezi be a videót nem áll be az eredeti helyre valahogy? Mert így ott ragad a hátsó kertben és nem nézi utcát ha valaki hazajött és hátul jött be -
Zsoltx11
junior tag
Húúú vaze most megfogtál..😉
Most megyek majd ki téli szettet felrakom a plus-ra közben lelépegetem a dolgokat.
Egyébként ez egy viszonylag nagy telek 1000m2 csak épp egy frankó hosszú saroktelek így adódott az egyik fronkerítéshoszom 70 méter(már amikor felújítottam akkor is sz..tam rendesem )mind anyagárban mind munkában egyaránt.A másik fornt pedig 4 méter és így majdnem 3szög formát ad ki.
Nagyjából középen pedig a ház.
De csinálok egy skicet ha lesz időm és feldobom.Köszi
-
Zsoltx11
junior tag
70 méter széltében a kerítéshosz.
Így ha a ház 15 méter a kétszélső oldalra sarokba helyezve a kamerákat már simmán elég lenne a 20 méter látás is.
Legalábbis ez a terv.
A forgathatóság nem feltétel de jó lenne.
Nem tudom a netes dolog ahd most mit takar én csak anyit írtam,hogy van lehetőség wifire is de a kábeles a terv. -
Zsoltx11
junior tag
Mindenképp kellene a forgathatóság.
Igaz azt nem tudom mennyire tartós mondjuk télen a minuszokban ha épp akkor kell nézegetni..
Hát igen ennél azért komolyabb cucra gondoltam kameránként kb. ennyit biztosan rászánnék..,de nem tudom még hozzá a tár és a többi cumó mennyi lenne.
Wifi és net is van elméletileg itt Dunakeszin elég jó a Telekom 5G
A wifi az biztosan elér az ehlgész udvarra erősítő nélkül,de ha kábeles lenne akkor meg pláne..😉De köszi
Üdv. 🤘
-
george61
tag
Kedves Kollégák!
Érdeklődni szeretnék hogy szerintetek egy YCC365 Appal működő kamera működne az iCsee Appal. Vagy fordítva ?
A választ előre is köszönöm. -
Zsoltx11
junior tag
Köszi a segítséget.
Egy 70 méter hosszú kerítést szerettem volna megfigyelni .
A ház középen van
Így akkor 2db kam. két sarokra lehett jobb megoldás ,de így igen az ár is biztosan drágább
Mondjuk akkor kb. 15-20 méter lenne az amit látni szeretnék.
Egyszerű megbízható megoldás kellene.
Amit nem kell minden 7en újból hackelni..Köszi
-
jézusom
addikt
válasz Zsoltx11 #14640 üzenetére
Más is irta de hogy értsd: el láthatsz 50 méterig, ezzel nincs gond, bar egy kicsit sok. Ha rá zoomolsz 50 méterre akkor igencsak cső látásod lesz, kb egy méteres szakaszt fogsz széltébe látni. Vagy nem tudom pontosan mennyit de van kalkulátor ehhez. A másik megoldás hogy elég nagy felbontású kamerát veszel ekkor rá tudsz nagyítani még nem lesz pixeles, de alapból ami messze vannak tárgyak nagyon aprók lesznek. Csak hát így a nagy felbontás miatt rá tudsz majd nagyítani.
-
sambenez
addikt
válasz Marci112233 #14643 üzenetére
Ez nem feltétlen így van, mert egy 12mm-es lencse nagyobb távolságon éles, mint mondjuk egy 4mm-es. Az ár meg ettől nem fog érdemben változni. Motoros zoomos kamerát kell venni ami a mozgás irányába fordul és automatikuson zoomol is egyből. Na ettől már drága lesz.
-
Marci112233
addikt
válasz Zsoltx11 #14642 üzenetére
50 méter látótávolságot lehet el fogsz érni, de más kérdés hogy mekkora távon lesz éles a kép mondjuk arcfelismerésre. Ez ugye hozza magával, hogy minél nagyobb éles látótávolság annál nagyobb ár.
Így egy összeg nem kis segítség, hogy mégis menyit szánnál rá.Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Zsoltx11
junior tag
Kiindulási alapnak írtam a dolgot..
kb. mennyi az amit láthat egy jobb kam.?Köszi
-
Zsoltx11
junior tag
Helló
Nagyjából visszaolvasgattam a témában😉,de azért ha lehet szereznék seg. kérni..
Autós kam. topikban nagyon sok hasznos és segítő infót kaptam(prof. és tapasztaltabb topiktársaktól) az már megoldás alatt.😁
Hátha itt is sikerül😉
Röviden: 3 db kültéri forgatható jobb minőségű kam. lenne szükségem.
opció:vízállóság,éjszakai felvétel azért tűrhető legyen,vezetékes is lehet(padlástérben el tudom vezetni),belátható távolság min. 50 méter.
pontos specifikációt nem nagyon tudok mondani..remélem ebben is segítettek.
A legfontosabb amin elakdattam itt a topikban is az a beüzemelés ill beállítás.
Nem tudom melyik egyszerűbb jobb,stabilabb.
Gondolom a felvétel tárolása ill. Online nézése egy külön dolog,de ha erre is van tapasztalt jó opció az is érdekelhet.
Árakat nem írok mivel tudom ez teljesen tudás és minőség függő.
Megvárom ki mit tud esetlegesen linkel ajánlani és a továbiakat megátjuk😉
Kiindulási alapnak tökéletes lenne.
Hazai ill. kintről rendelős opció is érdekelhet.Köszi szépen előrre is a segítséget.
Üdv.
-
vacs
Topikgazda
n@p@lm: nekem a Xiaomi 360 kamerám nem szerette a Xiaomi Repeatert (azt ami neked is van) , állandóan lecsatlakozott róla, érdekes, mert más eszközzel hibátlanul ment a Repeater.
Én vettem egy másik xiaomi jelismétlőt, azzal tökéletes.bigdady: nem tud.
(^)(>.<)(^)
-
bigdady
nagyúr
válasz bigdady #14634 üzenetére
Xiaomi 360 tud időzítve értesíteni mozgásról vagy az is csak mozgást tud időzítve rögzíteni? Vagyis egyszer akarom beállítani hogy hétköznap 8-16 óra között jelezzen ha mozgást észlel és ne kelljen reggel kézzel bekapcsolni este meg ki. Zyxel Aurora tudta ezt de tönkrement sajnos
[ Szerkesztve ]
-
n@p@lm
őstag
Egy érdekesség.
Az Xiaomi Mijia IMILAB Xiaobai H.265 1080P Smart Home IP Camera 360° nem hajlandó életre kelni repeateren keresztül.
Ha az első számú routerre csatlakozik nincs gond de a repeatert nem szereti.
Konkrétan ilyenről van szó : [link] Xiaomi Mi Wifi repeater 2 -
Suineg
senior tag
Szeretnék pár kamerát bentre. Olyat ami egy 8 méter hosszú szobának szépen ellát a másik végébe, felismerhető az arc. Eddig volt egy 2MP-s de ennél jobb felbontást szeretnék.
Tudjon auto trackinget, xmeye vagy ICSee kezelje és tudjam onvif kötni nvr-hez.
Gondolom ha azt mondom, hogy Tuya appba is integrálható legyen akkor hülyeséget beszélek, mert vagy Xmeye vagy tuya lesz az applikáció. Esetleg ha Onvif tuyás akkor NVR-hez párosítható?[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Vagy ios 14. Bár storeban azt írja kompatibilis.
Hibauzenet: “nem lehet a tapoXXX wifire kapcsolódni” hiába látja.
Nincs mit user errorozni ezen.Egyebkent rajottem hogy ez a kamera nem tud schedulded időben értesíteni és csak akkor rögzíteni. Az értesítést nem lehet időzeteni. Azt lehet időzíteni hogy mikor rögzítsen azt nem mikor ertesítsen. Vagyis az utolsó aki elmegy kapcsolja be az away módot aki elsőnek haza az meg be a Home módot. Ez azért elég manuális. Ellenkező esetben küldi az értesítest folyamatosan miközben rögzíteni csak schedulded időben rögzít.
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hat nem tudom de ez a c200 tapo kamera egy rakás fos . Jelez orrba szájba de a memóriamenüpont alatt reggelről van ott videó meg egy délutánról közben egész nap itthon vagyok jelez mint a hülye. Képet sem tud rögzíteni csak videót és azt is hektikusan. Iphoneról be sem lehetett üzemelni. Azt most hagyjuk is hogy cloud a neve felhőhöz csak névében van köze
Ossze sem lehet hasonlítani a kültéri mukt héten érkezett hiseeuval az profi
Xioami 360 is ugyanez a kategória? Van esetleg rendes ami ajánlott beltere éjjeli ami netán nem csak sd kartyára tud rögzíteni?[ Szerkesztve ]
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Elolvastam amit lehet, de nem jutok dűlőre.
Egy kerti kisház sarkába szeretnék egy
- olcsó 5 - maxmax 10ezer forintért
- Dome kialakítást WiFi antennák nélkül
- vállalható képminőségben
- esetleg éjjellátó funkcióval.Adaptert tudok kivezetni ha kell, egyébként tudjon működni UTP->router üzemmódot.
1-2 éven belül szeretnék egy normális kamerarendazert a ház köré, ez csak a játék miatt lenne. Jöhet Kínából... Ne adj isten futó építkezős blog barter... :D
-
bigdady
nagyúr
Hali
Tp link tapo c200-at próbálnám párosítani appal iPhone ios 14-en de nem tud csatlakozni a wi-fi hálózathoz amit szór azt mondja az iPhone. Ötlete van valakinek?[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
ja ez ami a ptz kamerámhoz is jó elég fapados
-
vacs
Topikgazda
válasz jézusom #14625 üzenetére
Ha most telefonon az icsee vagy xmeye appot használod, akkor itt van hozzá Windows cms, ha mást akkor passz.
Én se tudtam a gyári cms-t mással helyettesíteni Windowson, pedig egy délutánt rászántam, hogy keressek másikat.
Esetleg Bluestacks android emulátort tudom ajánlani, én is használom Windowson.(^)(>.<)(^)
-
Marci112233
addikt
válasz jézusom #14625 üzenetére
Nekünk Dahua rögzítő van és ahhoz a SmartPSS az amit használok. Abban viszont nem tudok segíteni, hogy más rögíztővel kommunikál vagy sem. Amit viszont tudok, hogy nekem valamiért CMS-ben nem sikerült a Dahua rögzítőt hozzáadni, pedig elvileg mennie kéne vele, de végül is a SmartPSS is megfelelő.
-
jézusom
addikt
Tudtok ajánlani jó cms programot windózra? Jelenleg a provision cms 3.0-t használom, de egyrészt eljárt felette az idő (csak nehezen lehet letölteni is, teljesen eldugták) már szerver-kliens megoldás van és rohadt bika gép kell neki, meg fizetős is... A másik meg hogy valami jó progival hátha több kamerát látnék.
Van több rögzÍtő a családban amit jó lenne p2p felügyelni egy platform alól, nem tudom mennyire lehetséges -
stickermajom
addikt
válasz Gézengúz #14621 üzenetére
Nem konstans írásra vannak kitalálva azok a kártyák. Lehet, hogy bírja, de ha már a vagyonbiztonság miatt kerül fel a kamera, akkor szerintem nem érdemes kockáztatni. Plusz, ha leszedik a kamerát az adat is megy vele.
Más: próbálkoztam szoftveresen, sehogy nem érem el azt az egy Techsont, nem kap IP-t, onvifen sem látszik. Kinyitni nem akartam a gari miatt, jövő héten csere. Ami feltűnt, hogy az IR szemek nappal is világítanak, gondolom az elektronika megadta magát. Nincs 6 hónapos, ezek tényleg ennyit bírnak?
-
bigrock
Topikgazda
válasz bogabi #14603 üzenetére
AXIS, Mobotix, Bosch, Basler - a teljesség igénye nélkül.
Van olyan (és nem is kevés) ipari üzemeltető, aki egy rendszer kivitelezésekor kizárja pl. a Hikvisiont vagy a Dahua-t. Nyilván nem véletlenül, az ipari titok többet ér, mintha féláron kapnák a kamera rendszert.
Ezeknál a kameráknál főleg a hosszú távú támogatást kell megfizetni, továbbá teljes körű developer környezetet kapsz hozzá, gyakorlatilag bármi lefejleszthető hozzá, bármilyen platformba, ipari alkalmazásba lehet integrálni a kamerákat, rögzítőket.
Az optikáknál minimális a kromatikus aberráció, vagy hordótorzítás a konzumer kamerákhoz képest, törekednek a színhűségre, stb... -
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14616 üzenetére
Rögzítőt kell venned, sd kártyára ne rögzíts 0-24ben! 1TB Wd Purple!
-
Infinity70
tag
válasz jézusom #14614 üzenetére
Jó reggelt,sziasztok !
A képből 4 autó az enyém ezért szeretném ha látnám ,mi történik éjszaka.
0-24 órás rögzités sem lenne gond csak még mindig nem tudom melyik kamera tudja ezt. Ezért kérem hogy ajánljatok valami jót . 70000 Ft-ig jöhetnek az ajánlatok.Huawei P40 Pro
-
jézusom
addikt
-
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14613 üzenetére
Így nem. A mozgásra rögzÍtés hidegen hagy, tessék 0/24-ben rögziteni.
A legjobb amit tehetsz, hogy veszel egy 4-5 megapixeles kamerát varifokális objektivvel, és beállÍtod amire kell, igy lesz minden pixel ott ahol kell, és nem feleslegeen oldalra.
Most mondhatnám, hogy vegyél 12 megapixelest az elég részletes lenne, de nem tudom mennyire vagy eleresztve. A 4 Mpixelessek elég jó árúak. Ha kevés az infra, ez majd kiderül, akkor veszel infravetőt is. -
Infinity70
tag
Persze ott a 220V a kamerának.
Én is azt szeretném ha rögzítene ,de ne úgy hogy azt nekem kelljen elíndítani
Sajnos nem látok semmi olyat a beállításokba hogy automatikusan rögzítsen[ Szerkesztve ]
Huawei P40 Pro
-
jézusom
addikt
válasz Infinity70 #14607 üzenetére
És áram lesz a kamerának?
A wifi fészbúkozni jó, nem kamerának.
Azt hogy melyik rögzÍt megbÍzhatóan mozgásra, ez beállÍtás egyrészt, másrészt pedig majd kiderül. Én mindenhol folyamatosan rögzÍtek, egy hét alatt csak kiderül, ha történik valami, aztán visszanézem. Ha nem akarsz rögzÍtőt, csak sd kártyát, akkor más, de ebben nem tudok segÍteni, egyik kamerámban se használok sd-t- -
Infinity70
tag
válasz jézusom #14593 üzenetére
Sziasztok . Sajnos az autók ahol állnak és a kamera van nem tudok kábelt vinni . Ezért kell ,hogy wifis legyen. (Mi a gond a wifissel amúgy ? )
10 méteren belül van a kamera az autóktól.
Meg a másik ami lényeg lenne ,hogy ha mozgás van ,mentse fotóként vagy videóra. De ez amit vettem nem csinálja automatikusan. csak ha rákattintok. Alvás közbe nem fog menniHuawei P40 Pro
-
BPeter01
tag
Sikerült beállítani a Hikvision (DS-7108NI-Q1) NVR-en, hogy e-mailban tudjon üzenni. Nos, teszi is szorgalmasan a következőt kapom naponta többször is!
This is an automatically generated e-mail from your NVR. EVENT TYPE: Illegal Login EVENT TIME: 2020-10-14,14:39:10 NVR NAME: NVR NVR S/N: 0XXXXXXXXXXXXXXXU
Rendszerben meg tudom nézni, hogy milyen IP címről próbálkoztak, ma Németország volt a nyerő, de USA/Kína jellemzőbb. Mit tudok titkosítani, hogy nem próbálkozzon a kedves ügyeskedő?Üdv: BPeter
-
senior tag
válasz bigrock #14583 üzenetére
Lehet, hogy most belecsapok a ganajba, de mivel érdekel a téma, így hajrá: mi(k) az IP kamerák csúcsa(i) jelenleg surveillance téren (spec megoldások - mérés, stb. most nem játszanak)? Csúcs lehet pl. szolgáltatásban, vagy képminőségben is. Kíváncsi vagyok, akinek van rálátása a piacra - nem csak az otthoni szegmensre - mit mond erről.
A tévedés joga fenntartva. A meccs áll egyenlőre, egyelőre ez a helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest