Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Tamoo #91839 üzenetére

    MInt fentebb írtam, HDMI-n hallgatok zenét is. Eleinte ( 0 órásan ) picit tompa volt, ezért kezdtem el variálni az analóg és a digitális között, de ahogy múlt az idő, úgy jött meg a hangja is.
    Leestem a kanapéról, úgy szólaltak meg 24 bit-es flac-n a régről ismert CD-im, mert szinte mindet berippeltem. Tényleg a sajátjaim. Persze vannak újabbak is. :B

    Úgy gondolom, mivel pillanatnyilag csak HDMI-n kap mindent elmondhatom, most jobban szól, mint eddig bármilyen forrásból, bármikor, még az üzletben hallottakhoz képest is sokkal jobb, bizonyítva a saját DAC-ja képességeit.

    Gondolom ismered: [link]

    Szintén, a leesik az arcom kategória, de erre várni kellett kb. 100 órát. :)

    Még egyszer mondom, ennél vannak ezerszer jobb erősítők is, de nekem akkor is leesik az állam tőle. Ebben az ársávban még nem hallottam ilyen produkciót senkitől sem.

    A sztereója is teljesen megfelel nekem, mert tud olyat nyújtani, amit más HM erősítő nem. Nem idegesít, el tudok lazulni zenehallgatás közben, az énekhangok természetesek, a hangszerek hihetőek, a térleképezés egészen szokatlanul pontos, sztereóban is körülvesz a zene bizonyos felvételeknél úgy hogy néha azt hiszem, a hátterek is szólnak. Ezt eddig egyetlen általam hallott HM erősítő nem tudta nyújtani, persze nem a milliós kategóriát nézegettem eddig. De 280-ért ennél jobb új HM erősítőt venni lehetetlen szerintem.

    Még egyszer mondom a 7007 már bejáratott modell volt, szemben az én teljesen nyers hangú vasam ellenében. Melyik volt akkor hendikepes?

    Tényleg azt gondolod, hogy digitálisan a Marantz nyert volna? Kizárt. :D

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák