Új hozzászólás Aktív témák

  • attiati

    veterán

    Milyen edény és evőeszközmárkák jöhetnek szóba, ha minőséget keres az ember, de elérhető áron?
    Amiket eddig láttam, bár nem ismerem: Tescoma (cseh), Bachmayer (svájci), Bonyhádi (Ema-Lion), Tarrington House (ez szerintem a Metro áruház saját márkája (?))

    Vettem egy Bonyhádi teflonos lábast a tescoban és víz forralásnál (virsli főzésnél) kispricceli a vizet egy ponton a tető és a fazék illesztésnél. Állítólag ez normális így, és gyártási hibahatáron belül van. Illetve állítólag az üveg tetőt külön rendelik hozz Kínából, azt nem ők gyártják. :Y
    Értem én, hogy elsősorban olajban sütésre, pörkölt készítésre ... való és nem víz forralásra. De azért durva, hogy egy 6-7e ft-os edénynél ilyen hiba van, nem?

    Bónusz témakörként:
    Milyen edénytípust érdemes használni? Teflon, kerámia, zománc, alumínium?
    Találtam egy cikket, nem tudom mennyire szakmai és való:
    ezeket az edényeket ne használd

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák