Új hozzászólás Aktív témák

  • BBéci

    titán

    válasz peppe79 #51486 üzenetére

    Valóban sok a pamut cuccunk, de van számos egyéb anyagú is, akad pár poliészter nyári ingem a szekrényben. Pepco-ban vettem két XXL méretű, hosszú ujjú, 100 % pamut pólót, télen azokban alszom. Mást nem, mert rettenetes bóvli, gagyi, amiket árulnak, akárcsak a KIK. Utóbbiban vettem két gombos/galléros pólót, majdnem egyformák, az egyiken Kappa márkajelzés van, feltehetően eredeti hamisítvány, de az hibátlan, a másik két év alatt rommá foszlott.
    Azokat a leválni készülő címkéket el kell távolítani és utána nincs mi tapadjon, égjen.
    A stretch (Elasthan vagy Lycra tartalmú) ruházat vasalásakor kiemelten fontosnak tartom az ajánlott hőfok betartását, amire feleségem tojik, ezért a sajátjaimat nem bízom rá. Mentségéül szóljon, annyira nem vadult meg, hogy maximumra tekerje a szabályzót, de 1 pontot sosem állít be, csak kettőt vagy hármat. Majdnem ugyanez a helyzet a gőzszabályzóval, ami szintén 4 fokozatú, ott néha sor kerül a max-ra is.

    Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

Új hozzászólás Aktív témák