Új hozzászólás Aktív témák

  • #40553216

    törölt tag

    válasz Donki Hóte #59641 üzenetére

    Az aszúhoz nem adnak cukrot, az aszúban benne van a cukor, ez az egyik lényege. Az aszú(tésztá)t adják a borhoz. De cukrot a borhoz sem adnak.
    Lehet, nem teszi ihatatlanná a pálinkát, de nekem ez ugyanolyan csalás, mint a jégbor. Ha jó alapanyagból szakértő módon főzöl pálinkát, abba nem kell semmi kiegészítő.

    #59643 pjen
    Akkor mi bénák vagyunk, mert külön cukor nélkül főztünk pálinkát. Szar is lett.
    „de a törvény megjelenése előtt is volt pálinka”
    Tudod, sokan szó szerint minden szart beledobnak a cefrébe, nehogy kárba menjen a földes, tyúkszaros, penészes, gombás „gyümölcs”, aztán ami kijön a csövön, azt is pálinkának hívják, de ez inkább a kerítésszaggató, fosvahányós kategória.

Új hozzászólás Aktív témák