Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinesol

    veterán

    válasz amadeus11 #82433 üzenetére

    Sütő részben mindenképp elektromost javasolnék, a gázos sosem fog olyan egyenletesen sütni, vagy csak nagyon sokszori próbálkozásra sikerül valamennyire jó eredményt hozni, és az sem lesz igazán egy szinten azzal, amit elektromos sütő használatával el tudsz érni, mivel ez utóbbi sokkal pontosabban szabályozza a hőmérsékletet is. Egyébként hőlégkeveréssel sem feltétlen lesz jobb a helyzet gázos esetén, mivel az eléggé szárít, mi sima alsó+felső sütéssel sütjük a sütiket, az hozza a legjobb eredményt, húgom cukrászként anno dolgozott pár évet, ő is azt mondta az alsó+felső sütés-t kell használni süteményekhez. Na ilyet a gáz sose fog tudni.
    A kelt tésztákhoz egyébként gőz kell, bár az bármely sütőben simán megoldható, ha a sütő aljába teszel egy kis tálcába vizet, de szokták vizzel permetezni is a tésztát sütő előtt.

    Ha a hálózatfejlesztéstől tartasz, akkor meg kell emlitenem azt, hogy az elektromos főzőlapokkal ellentétben a sütőnek nincs túl nagy teljesítményigénye, nem kell hozzá fejleszteni a hálózatot, általában 2-2.5 kW körüli a maximum fogyasztásuk, ennyit sokszor egy vizmelegítő, vagy olajsütő is megeszik.

Új hozzászólás Aktív témák