Új hozzászólás Aktív témák

  • PitLee

    őstag

    válasz Flowtation #90201 üzenetére

    Elvileg nem gond.
    Megrázni nem fog ha attól tartasz, ha benne az olaj akkor annak adj át a hőt megégetni sem fogja az ételt.

    Anno az olajsütők hőskorában, voltak hangzatos szavak, mint pl a hideg zónás, avagy a olajtartó edény az egyik irányban kicsit lejtett, így a sütéskor lepotyogó prézli darabok lassan oda vándoroltak, az állítás szerint ott az alacsonyabb hőmérséklet miatt később szenesedtek el, így akár több sütést is kibírt az olaj és az eszköz takarítás nélkül.
    Volt még különféle szűrők akár szagfogóval is, az előnyük, hogy a hőmérséklet szabályzásnak köszönhetően az olajat nem érte magas hő.
    Majd jöttek a keverőlapátos, döntött, forgó...ect kevés olajjal működő verziók, most az air fryer láz dübörög.
    Én speciel a pressure fryereket nézegetem, elvileg csiiirkét jó bennük sütni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák