Új hozzászólás Aktív témák

  • zolnagy

    őstag

    válasz iatti #110026 üzenetére

    Napi használatban volt a NZ, nem volt előtte kitisztítva.
    De ahogy írtam, ez az egy teszt semmit nem árul el erről, van, hogy a mini tud ennyi különbséget. Amikor a NZ otthonában néztük, akkor pl levesebb volt. (az is lehet, hogy az út alatt valamennyi kirázkódott belőle és most egy picit visszatartott)
    Szóval eddig a fazit az, hogy mindkettő tökéletesen jó a feladatára. A NZ-nél nem kell söpörni, úgy is OK. De ahogy látszik, a Verti féle tölcsérrel együtt a mininél is csak a garatból kell kétszer seperni és egyszer ráindítani.

    Ami engem izgat, az hogy mennyit tart bent ténylegesen.
    Ehhez mindkét őrlőnél leszedem a felső kést, kitakarítom, porszívózom a maradékot belőle, aztán meglátjuk. Érzésre itt a NZ fog nyerni.

    Holnap reggel megcsinálom a tesztet. Az őrleményt pedig most a 9baristán fogom megkóstolni, mert azt is kölcsönkaptam egy hét tesztre.
    Már használtam a héten, azt kell, hogy mondjam, hogy egy zseniális kis szerkezet. Az ilyen egyedül kávézós embernek, mint én, lehet, hogy a tökéletes választás lenne, ha most akarnék eszközt venni újonnan.

    Ízekhez amúgy én is kevés vagyok, de azt el tudom dönteni, hogy valami ízlik, vagy sem, ill, hogy valaminek más-e az íze, vagy ugyanolyan.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák