Új hozzászólás Aktív témák

  • jolti

    senior tag

    válasz Silent77 #26046 üzenetére

    Gratulálok, alakul. Így képről mintha kicsit világosnak tűnne a crema, de lehet csak a fotó miatt van.
    Nekem is kell hozzá amúgy a fehér porcelán, hogy megítélhessem, mint Roninnak. Szívemből beszélt.
    Én valahogy a ristrettot, espressot, cappuccinot nem tudom elképzelni másban, mint fehér ( elég, ha a belseje fehér ) porcelánban.
    A többi lehet üvegben, de ehhez ragaszkodom.
    Most már tudsz játszani, a 6.-ik fokozat az jó. Onnan még tudsz lejjebb menni hatot, ha kell. Ha nem, akkor meg megint szétszed, csavar arrébb és kész. Mondjuk én jobban örültem volna neki, ha megciceregteted a késeket és onnan jössz vissza, mert az, hogy te szemre mit látsz az nem mérvadó, mert lehet nem csak az egy ricni van benne, amit te gondolsz, hanem 3-4 is. Hidd el, ha nem állat módjára tekered össze és nem egy óráig hagyod ciceregni, akkor semmi baja nem lesz.
    De végül is, amit írtál lefolyás, + a kép, az jó, most gyakorolj és gyakorolj, innen már lehet állítgatni le-fel nyugodtan. Majd szépen belejössz, meg kiismered a cuccokat és nemsoká eddigi életed legfinomabb kávéit fogod inni, ráadásul otthon. ( Mondjuk a családod, barátaid kicsit zehernyésnek fognak nézni majd, de ez ne térítsen le erről az ösvényről. :D Mikor majd hümmögve isszák a fini kávékat és capukat akkor kicsit megértik majd! Bár akkor sem mind. Mert úgyis lesz olyan aki a szarvasival is főz ilyet... )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák