Új hozzászólás Aktív témák

  • paljoc

    tag

    válasz Parci #72945 üzenetére

    Ittam, senki nem volt a pultnál, úgyhogy bementem! :) Kicsit túl van misztifikálva ez az iménti téma, legalábbis az előbbi tapasztalatom alapján, simán megkérdezték h presszót vagy filtert kérek, presszó kolumbiai volt, filter meg etióp. Semmi "short blackezés" meg egyebek. Egy duplát ittam a kolumbiából, a végén megkérdezték hogy "hogy ízlett a kifogástalan és tökéletes eszpresszó". :Y Mondtam hogy finom volt, fizettem és eljöttem. /a barista sráccal amúgy találkoztam pont hétfőn a casmo-nál, úgyhogy láttuk már egymást, de nem tudom hogy hívják/

    A kofi érdekes volt. Elvileg pomelo, kesudió meg csemegeszőlő jegyek, ebből a pomelo talán jött is / a kesu sajna nem pedig nagy kedvencem/, de tényleg ízlett, ezért mondtam is ott.
    De aztán volt egy érdekes grapefruitos kesernyés volnal, ami a fogyasztás után egy perccel jelentkezett és viszonylag hosszan tartott, pont robogtam végig az Andrássyn és az Alkotás úton csillapodott le./kb. 5-10 perc/ Ez nem annyira tetszett, jobban mondva nem számítottam ilyenre egyáltalán.
    Ezután megettem egy mangó-passió fagyit a Böszörményi úton, aminek tökéletesen érezhető mangó íze volt, baromi jó volt. :C
    Aki Casmo-t iszik vagy ismeri/próbálta otthon a kávét, kérdezném hogy tapasztalta-e ezt ennél a kolumbiainál, mert nekem furi volt, nem számítottam ilyen utóízre...?!

    Holnap lehet megpróbálom az etióp filtert!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák