Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz samujózsi #140620 üzenetére

    Igen, mint a szoba bicikli, ott is te döntöd el, hogy milyen nehéz legyen tekerni. Bár hozzáteszem, az analógnál is van váltód, ott is te döntöd el, hogy mennyire legyen könnyű vagy nehéz, bár ez nyilván kisarkított példa.

    Van annyi plusz egy e-bike-ban, hogy kompenzálja a tömeget. Mondok egy példát, tekertem már fel aszfalton Normafára, 2,8-as gumik 1,3 bar nyomáson, 160-as rugóutak nyitva, és boost fokozatban végig mentem a szín izom outis mögött. Csak azért nem előztem meg, mert 25-nél le van korlátozva a bringám, ha ez a korlát ki lett volna iktatva, akkor meg is tudtam volna előzni. Ez kb elképzelhetetlen lenne analóg Enduro-val, akkor is ha Te lennél a superman.
    Szóval a felől ne legyenek kétségeid, hogy ezek a gépek baromi erősek ha kell.
    De nem így használom, engem nem zavar az, hogy valaki megelőz, van egy túra terv a fejemben, azt végig csinálom, élvezem az egészet és ennyi. De az kétségtelen, hogy párszor megnéztem mit tud a pedelec rendszer. :) A bosch rendszerű bringáimból ki volt szedve a korlátozás, a legprofibb outisok is lemaradtak mint a borravaló, ha feltettem turbo fokozatra és mellé teljes erőből beleálltam a pedálba. Outiba egyébként nekem nem kéne, ott még az analóg a leghatékonyabb. MTB-ban viszont egyértelműen az E-hajtásé a jövő.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák