Új hozzászólás Aktív témák

  • spanyoll

    addikt

    válasz ZolkoW #209123 üzenetére

    fel kell mászni vele, és annál menőbb nincs is ;)

    Az a típus vagyok sajna, akit könnyen fel lehet hergelni ilyen mondatokkal, úgyhogy fogtam és megmásztam a hegyet most próbából...

    Íme: [link] vagy ha nem jelenne meg jól a link alatt, akkor : [link]
    88m emelkedés. Igen, tudom, az semmi, főleg ha valaki edzettebb, de az én áttétemmel azért más a sztori...

    Áttétem fejből nem vágom, de a tipik városi sík terepre kitalált, nehéz elindulni de lehet vele gyorsan haladni fajta.
    Azt hittem megdöglök. Ez most poénnak jó volt (bár a tipikus remélem ez komoly mert poénnak szar lenne helyzet volt :D ), de ezt napi szinten ezzel a bringával kora reggel meló előtt biztos, hogy nem adom be.

    Legközelebb megpróbálom asszony tucat városi női vázas gépével, mert azon van váltó, váz is nehéz, ergo azzal meg tudom nézni, hogy váltó mennyit segít a helyzeten. Ha egy hangyafinggal könnyebb akkor már megéri váltanom tényleg a cross trekkingre.

    @parandroid: És szereted a régi cube cross trekkinged? Mondjuk amennyit én használnám kétlem, hogy csalódnék.

    @ivana: Jógázok, pont ezért, hogy hajlékonyabb legyek, de azért ennyire nem vagyok kötött, hogy csak ez legyen a baj. De az tény, hogy szarul volt valószínűleg beállítva a bringa.

    @szimpláncsak: Nem értek a lovakhoz, de a fitness ha jól láttam teló nélküli, és bár a belépő cube és hasonló vázakon gondolom a teló nagyon kétpálcás, de a magamfajta műkedvelő bár közel sem szakértőnek még az is jobb, mint a semmi ha elmegyek néha terepre vagy akár csak a közeli erdőbe a földútra.

    "Super perfundo on the early eve of your day."

Új hozzászólás Aktív témák