Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz Hasaggymeg #227036 üzenetére

    Gurulni azért szeretek, a hadiút púpja meg 3-4 km környékén van. Ha addig ad nekem 1-2 km-t, akkor bedobom a bokorba a bringát. :D

    A szintidő azért is hülyeség, mert 1 körön minek szintidő (max ha nem számít bele a kupasorozatba, ha túlléped), két körön meg nem a 4 órának lenne értelme, hanem hogy az első kört mennyi idő alatt kell, és akkor nem engednek ki a következőre (valamilyen szinten ez érthető, ha az elsőről 3 óra alatt érsz be, a másodikról több idő alatt fogsz, és senki sem akarja este 7-ig fizetni/ott tartani a biztosító embereket.). Szóval ha a hosszútávon lesz körös szintidő, és az 2 óra (vagy logikusan kevesebb, ha a teljes idő 4), akkor lesz sok szomorú arc, aki nem fog kimenni a második körre.
    Hogy mennyi idő alatt lehet letekerni? Haver ment rajta egy 1:58-at, lett 3 KOM NHH-Csóvi szakaszon, és azt mondta max 2-3 perc maradt benne. Őt meséltem, hogy a piros 3szögön NHH-Csóvi között azt mondta pont meg lehet ugrani azt a gyökeres részt. :D Szóval nekem 2:10-15 lenne a terv, de ezt a sár felülírja szerintem. Meglátjuk.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák