Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Megszakitottam a DDoS tamadast, mert egy-ket "fontos" kerdesben szeretnem a segitsegeteket kerni. Jo megoldos eseten nem inditok tobb ilyen tamadast a lapcsalad ellen. ;]

    Kulon hotkey-t kapott a slock + screenoff es a slock + suspend. Elobbi regota jol mukodik, de utobbi nem megfeleloen. Az xbindkeys config file-ban az erre eso sor "slock && pm-suspend". Mukodik, de a problemam, hogy amikor visszater a gep suspend-bol durvan fel masodpercre latom mi van a kijelzon es csak utan zar a slock. Szeretnem elerni, hogy ne legyen lathato semmi, amikor visszajon a gep suspend-bol.

    Ez egy ThinkPad, nem biztos hogy van szerepe, de suspend-bol miert az Fn gombra jon vissza a gep? Ezen tudok valahol modositani?

    A kijelzofedel lecsukasaval megszuntettem a suspend allapotot. Ket okbol, az egyik, hogy nem jottem ra, hogyan erhetnem el azt, hogy amikor kijelzofedelet lecsukva visszajon suspend-bol, akkor a slock zarjon. Addig is a systemd logind.conf file-ban kapcsoltam ki a megfelelo sorban egy uncomment-el es ignore-al.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák