Új hozzászólás Aktív témák

  • sutszi

    veterán

    Tegnap délután 17h után a Podaminczkyról szerettem volna a Dózsára kanyarodni, de vagy 4-5 lámpaváltásba került a művelet... Én tényleg nem értem mi a töknek mennek be a kereszteződésbe egymás seggébe állva, amikor nyilvánvaló, hogy (nekik jobbról) jönnek majd és rohadtul nem lehet átmenni rajtuk... A hab a tortán a busz volt, aminek kvázi a fele betakart mindent. A hab tetején a cseresznye meg az amikor egy kistehernél elszakadt a cérna, és hátulról a záróvonalon át a szembe sávba nagy gázzal előre...majd összenézett egy szabályosan kanyaradó taxissal... Szerencséjük volt, hogy nem lett nagy baj.
    De ha extra zsetont akarna keresni a rendőrség, akkor délután álljanak be ide... Lesz pénz új gumibotra meg bakancsra az tuti.

    De kb 20 perccel korábban az Erzsébet híd Budai hídfőjénél a Hegyalja felől közelítve lépésben haladással...majd a nekem balról érkezők szabályosan rám tolják a kocsi elejét, mert be akarnak jönni...és akkor még az ordibálósokról nem is beszélve... Bár azt nem tudok kinek szólt az ordibálás mert kicsit messzebbről indult a történet.

    Nem tudom, lehet én vagyok fordítva drótozva, de ha szeretnék bejutni valahová, akkor kiteszem az indexet és megvárom, míg valaki egyértelműen jelez, hogy beenged és nem tolom rá fél kocsit... Ez valahogy eddig rövid pályafutásom alatt működni látszik. Cserébe én is beengedem akit tudok... Csak egy kis figyelmesség és máris halad mindenki és 0 stressz helyzet.

    Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák