Új hozzászólás Aktív témák

  • Mágus2

    Közösségépítő

    válasz Magnum_ #121468 üzenetére

    Itt ha megtagadod a szondáztatást, bukta. Úgy veszik, hogy ittál. Megtagadásnak számít, amikor nem vagy hajlandó fújni, meg az is, ha meglépsz a helyszínről. Az ittas vezetés meg eleve bűncselekmény, szóval sokkal rosszabbul jár, aki meglóg. Balesetnél automatikusan van szondáztatás, mindegy ki volt a hibás.

    A rendőrök itt bónuszt kapnak, ha hamar kézre kerítik azt, aki elhagyta a baleset helyszínét, mert azonnal megy a vádemelés, szóval itt nincs kecmec, meg vakaródzás.

    Volt itt a parkolón egy részeg, aki eltarolt 3 autót és elhajtott. Láttam az erkélyről. Felhívtam a yardot, leadtam rendszámot, autó típusát, színét... 10 perc múlva minden irányból rendőrautó jött, visszakergették a parkolóra. Alig állt a lábán, autó nem az övé, jogsia már nem volt. 2 év feltétel nélkül lett a vége. Minden karcolást összeírtak az összes autóról és a nyakába varrták azt is. :Y

    Múlt héten 7 autóval vonultak ki 14-en, a 10. emeleten a fiatalember bedrogozva megvert egy családot. Elég hamar lekapták a 10 körméről.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák