Új hozzászólás Aktív témák

  • _stick_

    őstag

    Sziasztok!
    Van egy 2007-es 1.6-os benzines nissan note-om, lassan 150e-nél jár a km számláló. Főleg rövid, Bp-i autókázás, bevásárlás, meló, néha agglomeráció távolság. Illetve nyaraláskor balcsi vagy vmelyik szomszédos ország.
    Tegnap Szolnokot jártam meg a M5-405-4 útvonalon, oda-vissza is. Hazafele az M5-ön érdekes tünetet produkált az autó: 130 körül mentem, gyorsítás közben hirtelen abba maradt a gyorsulás, mintha elvettem volna a gázról a lában és motorfék ment volna, de közben nyomtam folyamatosan a gázt. 2-3mp-ig még lassult az autó, aztán újra gyorsult és ment rendesen tovább és nem volt gond hazáig. Egyszer már csinált velem ilyet 99%-ban ugyan ebben a szituban.
    Alapvetően nem foglalkoznék vele, ha valami elromlik vizem szervizbe, de 1 hónap múlva megyünk nyaralni Horvátországba, két gyerekkel, 650km... Szóval ha lehet megelőzném a komolyabb problémát.
    Kapásból tudnék vagy 6 területet mondani, ami ilyen hibát okozhat. Szerintetek hogy kezeljem ezt a problémát? 1. haverszerviz 2. autó villamossági 3. szakszerviz sorrendre gondoltam.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák