Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Doki16 #143739 üzenetére

    Jah, hát manapság minden a pénzről szól, nyilván. De azért vezetni megtanulni és megtaníttatni sem lenne utolsó dolog, de hiába vesz (vagy vetetnek velük) plusz órákat, ezek szerint a többség ugyanolyan marad a jogsi kézhez vétele után, aztán majd egyszer valamikor ráérez, hogy a redvába is kellene a forgalomban ténykednie, igaz addig kreál "578" dugót.

    Ha volna "hely" autózni, pontosabban azoknak, akik vezetni is tudnak és a táblákat is ismerik és egyáltalán gyorsan fel tudják mérni a helyzeteket, akkor nem lenne ezzel gond. De, pl Pécs is úgy beépült, hogy a fél várost bontani lehetne új utak miatt, hogy a rengeteg autós egyáltalán elférjen...nevezzük így. Na most, amikor jönnek ezek mazsolák, mert jönnek és egyre gyakrabban, akkor 1 perc alatt (folyamatos) dugót csinálnak, mert egyébként nem lenne ilyen.

    Én péntek délutántól, vagyis, kb mostantól és szombat délelőtt nincs az Isten, hogy autóba üljek és agyfszt kapjak ezek miatt. A vasárnap hajnal, pl bolt nyitásra teljesen frankó autózni :DDD, ha már muszáj vásárolni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák