Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaben92

    őstag

    válasz focvis #153561 üzenetére

    Persze, hogy lehet. Ahogy tboldi is írja gyomlálják a kamuprofilokat, de az alatt inkább a spam/lájkvadász/kamu nyereményjátékokat nyomató/troll profilokat kell érteni. Barátnőm is álnéven van fent, testvére is, meg még jópár ismerősöm és mindnek él a profilja.

    Néhány hirdetést el kell viselni, de én kifejezettem megszerettem a facebook-ot mióta így használom. Nincsnek idegesítő posztok emberektől, de egyből kapom a hidetést ha posztolt valamit a totalcar, WRC, WTCR, Rally Dream Blog, Wéber Gábor, Boxutca, stb (csak, hogy autós oldalon maradjuk).

    Igazából annyira sok minden megy már kizárólag ott, hogy sok fb ellenes ismerősöm is beadta végül a derekát (aztán megköszönték a tippet, hogy unfollow-oljanak mindenkit. :DDD). Sok zenekarnak nincs már normális honlapja, koncerthelyeknek ugyanígy, autók kelnek el csoporton belül mielőtt kikerülnének a hahura, stb.

    Ha nem arra használja az ember, hogy két percenként kiposztolja, hogy "esik", egész sok mindent ki lehet belőle hozni.

    Amúgy meg regisztrálj be valami másodlagos e-mail címmel, álnéven, lájkolj be pár oldalt ami érdekel, használd pár napig, aztán ha nem jön be mehet a törlés. ;)

    If it ain't a Rotor, it ain't a motor.

Új hozzászólás Aktív témák