Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    [link]
    [link]

    Nem is tudtam, hogy nálunk ilyen is történt egy hete. :F
    Gondolom azért nem álltak meg az elől lévők, mert mögöttük még hatszáz másik autó volt és gondolták majd ácsorogjanak azok közül valakik órákon át a rendőrökre várva. Én ezt valamilyen szinten meg is értem. Bár akkor is meg kéne állni aztán legfeljebb elmennek utána, ha többen ott tudnak maradni.
    Elaludt a sofőr vagy rosszul lett? Három napja is jártam arra és semmi égésnyomot nem láttam a fákon.
    A fehér dobozos autó létrával a tetején és matricázott bal hátsó ajtóval hamar meglesz, valamelyik TV, internet, telefon stb. szolgáltató autója, időpontból meg könnyen kiderül a cégnél ki vezette akkor. Szóval ő kapásból beszopta. A másik kettő meg valószínű megússza a hulladék minőségű videó miatt.

    Mondjuk őszintén szólva a videózós autóban ha én ülök biztos nem tolom át a videót a rendőröknek, mert minek. Voltak ott gyanítom tucatnyian segíteni. Ez már kimeríti a focvis féle elgondolást a kamerázással kapcsolatban. Ha egyedül maradok 9 sérültre akkor én is pipa lennék és elküldeném a videót a rendőröknek, de ez ezer százalék, hogy ott tucatnyi ember jött még mögötte akik segítettek, akkor már tök felesleges ezen rugózni. Ettől még nem szabályos elmenni a balesetező autó mellett, de túlkapott volt a videót elküldeni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák