Új hozzászólás Aktív témák

  • tboldi

    nagyúr

    Kicseréltem a lámpákat, még a lökhárítót vissza kell tenni, ha ezzel megvagyok, kaptok képet. Ha akarjátok, ha nem. ;]

    Néhány észrevétel az elvégzett javítással kapcsolatban:
    - A lökhárító 8 patentjából 1 db van, ami ép, 3 lábú nincs egy sem, 2 lábú 5 db van, és 1 lábúból 2 db. Ez cirka 4000 Ft-os plusz hasznot jelentett az SV Autócenternek, ennyibe került volna 2x5 db Romix patent.
    - A kerékdobnál van néhány nem Hondához való patent is.
    - Hasonlóképp 1-2 csavar is elüt a többitől.
    - Lökhárítóból olyat vettek, aminek két tartófüle is törött, pedig én küldtem nekik emailben egy hirdetést egy sérülésmentesről.
    - A lámpa mögött a lemezzel nem csináltak kb. semmit, helyette a lámpa tartófülén tágították ki a lyukat, hogy fedjék egymást a lemez menetével, úgyhogy jobb híján nekem is meg kellett faragnom egy kicsit ugyanígy az új Depót.
    - A dudát én kértem, hogy cseréljék ki, de nagyon gány munkát végeztek vele. Nem elég, hogy levágták a gyári csatlakozót ahelyett, hogy megcsapolták volna a visszaalakíthatóság jegyében, még a szemessarut sem ismerik. A test csupasz vezetékét fogták a csavar alá, és még csak nem is összesodorva, hanem ahogy esik, úgy puffan módra, néhány szál tartja csupán.

    Bónusz: Kiderült, hogy apum munkatársa ismeri azt a csávót, aki tavaly a hátulját fényezte szépen a Jazz-nek. Ő már nincs is az SV-nél, kiment ő is Ausztriába, úgyhogy ez megmagyarázza, miért lett olyan a szín, amilyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák