Új hozzászólás Aktív témák

  • szőröscica

    addikt

    válasz Tom1939 #286995 üzenetére

    Hu, nem tudom, szerintem ebben is tobb fele lehet. Az alap ulesben asszem nincs derektamasz. Ez a Style, ebben van derektamasz, tag hatarok kozt allithato, 30km-nel tobbet egyben nem mentem meg vele. Ekkora tavon termeszetesen tok jo. Kicsit puhabb, mint a Seat ulesei voltak. 191cm/87kg vagyok, ehhez merd. Magassagban 2 meternel se lenne gond, de ha mondjuk 100 kilos lennek, lehet oldaliranyban szuk lenne. Illetve van a Monte Carlo felszereltseg, abban mintha egybefejtamlas, sportosabb ules lenne (de csak tippelem, nekem az a konfig nem jott be, nem neztem alaposabban).

    Ha jol remlik, Te kerdezted az alap led fenyszorokat. Kezi magassagallitas van benne, igy autopalyan nem emeli feljebb magat, mint a Seat automataja tette es kanyarfeny sincs (Seatban is csak kodlampat kapcsolt, nem befordulos
    volt). A fenye eros, viszonylag homogen, nem foltos - a Atecae meg szebb es egyenletesebb volt, de az egy meretosztallyal fentebb van. Reflektort csak probabol nyomtam, az is rendben van. Szerintem jobb, mint egy atlag xenon volt (nekem Nissanban es BMW E39-ben, illetve E61-ben volt, es azoknal erosebb), de konszernen belul tuti van jobb is plusz penzert vagy dragabb modellben. Halogenhez kepest eg es fold, meg az emelt fenyerejuekhez viszonyitva is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák