Új hozzászólás Aktív témák

  • ittakary

    nagyúr

    válasz Tom1939 #293794 üzenetére

    Nem rallipilóta vagyok, nem számítanak a tizedmásodpercek a kanyarokban, és nem veszek satufékeket, főleg nem hóban. Ha egyáltalán van! Írtam, hogy budapesti vagyok most december előtt tudod mikor volt hó az autó kereke alatt? 2019 januárjában!!! Még esőben sem nagyon voltam vele.

    Egyszerűen nekem ezek a gumik elegek voltak 5,5 éven át. Több mint 3 éve itthon dolgozom, 2 helyre járok vele: Balatonra és Lidlbe :D Tempomat 125kmh és a budapesti szmogos dugóban állásra nem fogok PilotSport4t venni meg Alpine5-t...

    Amúgy most a decemberi első havazásnál már tudtam, hogy fogunk menni Tátrába, direkt ezért lementem kicsit határokat feszegetni - és mint kiderült, jól tettem, valóban szarok voltak! A gumik oldala már repedezett volt, és kb 3-4 mm profil maradt rajtuk - ez már barátok között is elég tré minden szempontból. Így semmiképpen nem kockáztattam volna, amint hazaértem már rendeltem is a BHPgumiról az újakat. Az előző szetten megjártam 4-5 db 2000+ kmes túrát, nyár közepén az 50 fokos aszfalton, hóban -10 fokban osztrák hegyek között, tökéletesek voltak. És sajnos nincs garázsom sem, télen nyáron a panel előtt áll az autó.
    Igazi szép halált haltak: elkoptak :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák