Új hozzászólás Aktív témák

  • proof88

    addikt

    válasz szabonagyur #98062 üzenetére

    Most biztos nem leszek túl népszerű, de olyan nagy gond ez? Sztem nem feltűnő esztétikai sérülés. Persze felháborító hogy miért nem figyel jobban oda a másik fél mikor kifordul melletted, meg el lehetne küldeni extra oktatásra de ennyi.
    Mikor megveszed az autót, aláírod hogy ez meg fog történni. Nem is értem, több százezer km-t jönnek-mennek az autók és gondolja valaki hogy a fényezés bármit is meg fog úszni? Amíg nem rugják le a tükröt, addig nincs gond. 2 hónapja a kocsim bal hátsó lámpáján fordult ki valaki parkolásból, örülök hogy csak karcokat húzott bele és nem tört meg a búra, valamint pont 1 hete az oldalát húzta meg valaki, nem is értem hol és mikor lehetett dehát ez van. Viszont a köcsög aki behajtotta a tükrömet a járda oldalon a Király utcában annak remélem bedagadt tőle a keze/lába. Szerencse hogy nem tört el.
    Csak hogy alternatívát mondjak: bringa sem ússza meg a kavicsfelverődéseket sem, akkor sem ha 30-ért vetted és akkor sem ha 300-ért.
    Persze én könnyen beszélek mert eleve rozsdás a kocsi. :D
    De itt sokan olyan nagy ügyet csinálnak a meghúzott fényezésből mintha most cserés lenne a lökhárító.
    És ez azért nem is az az eset amikor kulcssal direkt belehúznak.

    nandow: én tuti elhajtottalak volna ha azt állítod hogy rólam pattant egy kavics a te autódra ... ez most így pech, benne van az autózásban meg abban hogy él az ember és eljut A-ból B-be.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák