Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    Kozben olvasom az ONYF weblapjat, hogy mi a bajuk a Stabilitas altal megfogalmazott nyilatkozatokkal.

    "Magánnyugdíjpénztári tagságukat fenntartók
    ...
    Kétségtelen tény, hogy a jogszabályok a nyilatkozat megtételére formakényszert nem írnak elő, ugyanakkor a Pénztárszövetség honlapján közzétett, magánnyugdíjpénztári tagság fenntartásáról szóló Nyilatkozat alkalmazását azért nem javasolja az ONYF, mert az abban feltüntetett adószám (helyesen: adóazonosító jel) olyan adat, amit a nyugdíjbiztosítási igazgatási szervek törvényi felhatalmazás hiányában csak az ügyfél írásbeli - jelen esetben jegyzőkönyvben rögzítésre kerülő - felhatalmazása esetén kezelhetnek. Ezzel a nyilatkozat-tételi eljárás jelentősen bonyolultabbá, hosszadalmasabbá válik."

    ROTFLMAO.

    Tartalmilag nem birnak belekotni, erre formailag utasitjak el.
    Ezek utan csakazertis a Stabilitas nyilatkozatat fogom alairni, es leadni, adojeles reszt gondosan kihuzva belole. :DDD

    Egyebkent ez az adojeles mizeria arra emlekeztet, amikor 2 eve sorbanalltam a munkanelkuli hivatalban seg... akarom mondani allaskeresesi tamogatasert, aztan az volt a baja a klimaxos nyanyanak, hogy nem volt meg az adoigazolvanyom.
    Mondom neki, ott van az adojel a magannyugdij belepesi papiromon, azt is kerte a hivatal az ugyintezeshez...
    A, nem, arrol csak a magannyugdij szamomat veheti, mert az adatkezelesi torveny szerint a penztar csak az adataim kezelesere jogosult, nem adhatja at harmadik felnek.
    Mondom jo, en adataimrol van szo, itt es most meghatalmazom arra, hogy elolvassa a papirt, ami az orra elott van, ha mar az is kellett az ugyintezeshez.

    Csak nem tagitott, ugyhogy allhattam sorban fel napot az APEHnal is... :W
    Kovetkezo korben megint fel nap sorbanallas utan mutatom be az apehes papirt, begepeltek az ures rublikaba azt a 9 szamjegyet, amire nem volt kepes az elozo nyanya, majd ertesitjuk...

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák