Új hozzászólás Aktív témák

  • kovaax

    őstag

    válasz PredatorZoli #118480 üzenetére

    Milyen értékrendet kapnak: van a családban 3 testvér, akiket ugye ugyanazok a szülők neveltek fel, így valószínűleg ugyanazt az értékrendet kapták.
    Első: Férfi, ő volt a legokosabb, de úgy az egész rokonságban, nem csak a családban. Aztán egy hülye döntés után főiskolán kötött ki (mondjuk a műegyetem helyett), majd végül IT-ben találta meg a helyét, már jó régen multinál dolgozik, a saját kis panelt talán magának rakta össze. HO-ban dolgozik, magánélete számítógépes játékok, hülyezenék, magány.
    Második: Nő, műegyetemet végzett, ott is ment férjhez, szült 4 gyereket, 3-nak már vettek lakást is, a legidősebb bele is költözött, most született gyereke. A többiek se lesznek elveszve, egyelőre úgy tűnik.
    Harmadik: Nő, első egyetemet otthagyta, utána főiskolát elvégezte, fél évet tanult külföldön is. Aztán hosszas mamahotel után hozzáment egy csóróhoz, szült 2 gyereket, közben majdnem el is váltak, most rúgták ki egy multitól, lakást a szülők rakták alájuk, de nem tartják rendben sem, kvázi gettó. Ő a család fekete báránya.

    -=- There's no place like /home -=-

Új hozzászólás Aktív témák