Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz jaanoo89 #100829 üzenetére

    Annak idején akcióban 65-ért vettem a media marktban a pana 20/1.7-et, az bontatlan volt. Akkor is olcsónak számított annyiért (talán olyan 80-egynéhány ezer ft körül volt átlagáron akkoriban), nem volt rá szükségem de annyiért nem tudtam nem megrendelni. Azóta azt az obit használom a legtöbbet, szerencsére nincs semmi baja, de kis hibával még annyiért akkor is megtartanám.

    Nekem a mm-al nagyon jó tapasztalataim vannak hozzáállás terén, de nem akarom újra bővebben részletezni, mert még azt hiszitek hogy promózom őket :D
    Bár nekem igazából pozitív tapasztalataim vannak általában a kereskedőkkel. Többször előfordult, hogy én voltam az ügyetlen, figyelmetlen, olyasmit vettem, ami pont nem volt jó ahhoz amihez kellett volna, visszamentem és eddig gond nélkül kicserélték másmilyenre, különbözet került rendezésre. Emiatt ez az eszköz persze "felbontott" lett, de attól semmi baja, sőt használva is inkább percekig volt, mint órákig. Hangsúlyozom, üzletbeli vásárlás esetén, nem online. Többször volt ilyen, még egyszer sem kukacoskodtak. (Ez boltfüggetlen, de mm is volt köztük.)

    Ugyanígy ennek a dolognak a másik végén, valószínű írtam már, a Pana GX80-am amit szintén a MM-ban vettem, bontott, sőt használt volt, erre rá is jöttem itthon. Volt benne pár száz expó, lehet hogy valaki megvette "nyaralni" és visszavitte 14 napon belül. Rájöttem, amikor az expószámot kiolvastam belőle, de azon kívül, hogy kicsit ráncoltam a homlokom, nem csináltam belőle kérdést, tudtam, hogy ha gond lesz a géppel, akkor úgyis intézik. Nem volt vele semmi gond, mint korábban is írtam, évek óta megvan, semmi baja, nem bántam meg, hogy nem vittem vissza, mert használt.

    Ha decenteres objektívet vennék 2-300 ezer ft-ért, az biztos, hogy bosszantana, és ugyanúgy visszavinném, mint te. Azt nem igazán érzem fair-nek, hogy ide-oda pattogtatják a vevők között, hogy hátha megragad valahol.

Új hozzászólás Aktív témák