Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz renakra #75015 üzenetére

    Szia, mindenképpen cserélhető objektíves gépet szeretnél? A kérdéseid alapján új vizekre evezel, kérdés hogy mennyire szeretnél elmélyedni ebben a témában. A magas minőség egyáltalán nem követeli meg a cserélhető objektíves gépcsaládot. Vannak olyan komplett gépek amelyek kiválóan használhatóak és ugyanazon részletességig lehet elmélyedni a fotózásban velük.

    Családot fotózni két objektívvel szerintem nem fogsz. Nem olyan kényelmes egy objektívcsere, valóban egy mozdulat levenni, de utána el is kell rakni, elővenni másikat és azt felrakni, közben pedig a védőkupakokkal is szórakozni, közben persze ne ejtsen el semmit az ember.

    Amennyiben cserélhető objektíves gépet vásárolsz én mindenképpen a 14-150-es objektívet ajánlom, akár régi akár új fajta. Ezzel jó fényviszonyok között garantált a sikerélmény, akár tájkép, akár portréról van szó szép képeket készít. Este rohamosan romlik a használhatósága mert a záridőt nagyon növelni kell(ilyenkor készülhetnek bemozdult képek), oda ajánlottak a fix objektívek de még azokkal sem sétagalopp az esti fotózás, az egy külön megtanulandó folyamat.

    A fényképmintákat nézegetni nagyon sok értelme nincs, akkor inkább teszteket olvass. Minden fényképezővel lehet olyan képeket lőni amit utána egy átlagos vásárló soha nem fog produkálni.

Új hozzászólás Aktív témák