Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz madgie #77606 üzenetére

    Ne fikázd az Olyt, meg van a címed! ;] :DDD

    Vázakkal kapcsolatban egyetértek, kevés az újdonság is, és a paletta is beszűkült picit, legalábbis hiányzik az alja. A PL7 nem tudta átvenni egyelőre a PL5-6 helyét, nem elég olcsó ahhoz. És a PM vonal levágásával nincs igazán alsó (110-120-ért dupla kitben), belépő Oly oldalon. Az E-M5mII szuper lett, de drága, az M10mII nem hoz annyi újdonságot az E-M10mI-hez és az E-M5mI-hez képest, hogy rohamozzák a boltokat. A PEN F pedig egy nemistudommi. Technikailag mindenesetre rendben van.

    A 75/1.8-al is ezt tapasztaltad? Mert eddig a 45/1.8-ról írtad mindig ezt. :) Mindenesetre nekem még nem volt gondom a 75-össel, ha kell, azért be lehet találni vele messzebbről is, de valóban imádom tesztábratávon használni, igazából azért is vettem. Minden másra ott az 50-200SWD, igaz, az nem mikrós.

    Én szeretem a rendszert, hátrányaival, hibáival együtt. Igazi kis ékszerek ezek a cuccok. Lehet, hogy tudnék venni ugyanennyiből jobbat is, sőt, a Fuji a formavilágával, és az objektívjei minőségével legalább ennyire szerethető szerintem is. De nem merek venni, épp most sikerült az otthon fellelhető rendszerek számát eggyel redukálni, mikor kiárúsítottam a Canont. :D

Új hozzászólás Aktív témák