Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz INTELligent #95135 üzenetére

    Köszi hogy írtad, erről egyáltalán nem olvastam. Most utánakerestem, látom, hogy hogy ez egy G90 utód lesz ha minden igaz, főleg vloggereknek a pletykák szerint. Nem én vagyok a célcsoport, de örülök neki hogy kijön, mert ez sok felhasználónak jól jön. A thenewcamera.com-on olvastam, furcsa a dologban hogy a G90 alig múlt egy éves.

    jaanoo89: megértelek, én is elégedett m43 felhasználó vagyok, csak szeretném látni, hogy hova fejlesztik a rendszert. Nekem a gépben a méret és súly nagyon fontos, mióta m43-at használok legnagyobb örömömre teljesen le lehetett szokni arról, hogy fotóstáska kelljen, mert ez a váz (gx80) és a hozzá tartozó obik minden táskámba beférnek.

    Lehet, hogy majd kipróbálok egy aps-c milcet, vagy FF-et. Mostanában volt nálam egy FF dslr, arra hamar rájöttem, hogy számomra szinte mindennek az ellenkezőjét képviseli, amit a fotózás jelent, amit fotózás címszó alatt művelek.
    Bár úgy tűnik, hogy az aps-c nem lenne túl nagy ugrás m43-ról, a FF pedig már túl nagy lenne milcben is. Jelenleg a gx80+20/1.7 vagy 12-32 a kiindulópontom méretben.

Új hozzászólás Aktív témák