Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Dany007 #90077 üzenetére

    Nem egy Great Wall Hover-re kell gondolni, vagy bármi más itthon ritkaság számba menő autóra, amiről sok szerelő még csak nem is hallott.
    Nyilván, elismerem h megvan annak az előnye, ha népszerű autót vesz az ember, hisz ahogy írod, esély is nagyobb a bontott alkatrészre, de manapság már boldog boldogtalan hozza be Angliából megkoccolt autókat típustól függetlenül szaréhugyé. Nem olyan nehéz alkatrészt találni egy egy ritkább autóhoz.
    Aranyközépútban hiszek. Legyen egyedibb, ritkább, de a megbízhatóságáról és az alkatrészellátottságról sem akarok lemondani.

    A márkaszervizben dolgozó jó szervizesek 99%-a otthon is vállal munkát privátban. Két post 1-1 márkaforumba aztán kapod a telefonszámokat szerviz és alkatrészügyben is.
    Egyébként keresni kell lelkiismeretes, normális, tapasztalt szerelőt aki nem esik kétségbe új autó láttán és nincs probléma, nem kell feltétlenül típusszakihoz ragaszkodni.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák