Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Jakab66[hun] #107153 üzenetére

    "Dieses Angebot richtet sich ausschließlich an Gewerbetreibende, Wiederverkäufer, Handel, Handwerker, Kaufleute, Exportkunden die dieses Fahrzeug in Ausübung Ihrer Selbständigen Tätigkeit erwerben möchten."

    Valszeg mint magánszemély neked nem adja oda ennyiért (könnyen lehet, h ez a nettó, export ár, tehát te +20% ÁFÁ-ért veheted meg), vagy a fene tudja..
    Egyébként annyira nincs azért ár alatt, németeknél 7500€-tól már találsz új 800-ast. Ami 7000-ért biztosan elhozható. Ráadásul fehérben. :))
    Az új verzió sok mindenben változott, könnyebb, karcsúbb, iszonyú jók a fékei, még jobb futómű, oldalhűtőt megszüntették (ami azért tud meleget tolni), alul elvileg jobban tol, magasabb a kormánypozíció, tehát még kényelmesebb is. Már nincs doboztartó konzollal szarakodás, hanem integrált, "rejtett" doboztartókkal talákozunk, noh meg full led világítás minden téren. Jah és megmaradt ennél is a változó szelepvezérlés. Igaz nem vált olyan feltűnően mint az előd, de a lényeg h azt megtartották, ami szerintem egy erős fűszer..
    Összegezve nyilván technikailag mindenben jobb, tehát a felárért vastagon megkapod a pluszt. Viszont nekem személy szerint a formája nem jön be annyira. De ez tényleg szubjektív vélemény, attól még baromi jó motor és ha belefér a rászánt keretedbe, nyugodtan vehetsz ilyet is.



    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák