Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz KoVee84 #12548 üzenetére

    igazad is van, meg nem is :)
    kicsit a saját véleményed és hozzáállásod van a dologban, ha neki így a jó akkor had csinálja! még mindig el tudja adni tavasszal ha mégsem tetszik, és akkor legalább ennyi motoros tapasztalattal beljebb van!

    arról nem is beszélve hogy én (igaz még a válság előtt) ugyanennyiért vettem japán belpiacos, 250-es 1993-as évjáratú motort. valószínű konténerben érkezett és minden irányból össze volt csukva, rejtélyes lehalásokkal tűzdelt volt a közös kapcsolatunk 3 évig...
    volt eladó 100000-ért, meg 440-ért is, én a legdrágábbat vettem meg ami éppen eladó volt..

    ehhez képest a GS500 egy kiszámítható árú tömegmotor. igaz, postás futóműve van, meg olcsó alkatrészekkel van felpakolva, de attól még egy kellemes karakterű igénytelen 500-as nagymotor. elsőre jó lehet, megmutatja az irányt a tulajnak és a következőt már ezekkel a tapasztalatokkal tudja megvenni (vagy ezt megtartani)
    sokkal rosszabb ha kezdésnek vesz egy szupersport motort és szezon végén jön rá hog igazából ő inkább csopperes fajta...

    arról nem is beszélve hogy tegnap kakucson volt kinn egy hónaljszárítós csopperes fazon a barátnőjével aki alami old timer moto guzzival jött. mind a ketten pályázni jöttek. fel lehetne tenni a kérdést, hogy minek, de én láttam az öreget hogy megy, és azt is láttam hogy vigyorogva száll le a motorról. minden egyéb kérdés felesleges :)

    [ Szerkesztve ]

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák