Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    válasz norbert1998 #136038 üzenetére

    én mindenképp azt javaslom, hogy ha elkezdtél egy sulit, legyen az BMW, Honda, vagy épp Hungaroring, és az ottani oktatási struktóra egyezik a kijelölt céloddal, akkor ne válts!

    A Hungaroring Dirt azért jó, mert nem függvénye semminek, ugyan úgy, ahogy a Honda Földpályás tréning sem! (Előbbi kezdőbbeknek, utóbbi haladóbbaknak javasolt inkább, de mindkettőnél figyelnek az aktuális szintednek megfelelően)

    Én a BMW-t most kivégeztem (a haladót még meg fogom ismételni), jövőre viszont megyek másikhoz. Valószínűleg a Honda lesz, de még semmi sem fix.
    Ez mellett, ha időm engedi, akkor pár külön kalandot is bevállalok, és tervben még pl. Dodor tréningje is, mert szar hallomásból, meg a videóiból véleményt formálni (olyankor oda is szoktam írni, hogy mit mire alapozva mondok). 2 éve (mióta elindult) tervezem, hogy elmegyek a salakmotoros tréningre is, mert az 1000%, hogy király, de még nem jutottam oda. Most kezdik felkapni mások is, láttam már pár videót is róla, de haverom bejelentette, hogy a szar térde azt nem bírná, és nem jön... Szóval valamikor megyek oda majd egyedül...

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák