Új hozzászólás Aktív témák

  • duni84

    aktív tag

    válasz 3L1T3 #140756 üzenetére

    szerintem túlgondolod :)

    manapság anyagilag (és ráfordított időt tekintve) az sem nagy rizikó, ha nekiállsz az A korlátlannak, online letolod a kresz órákat, meg a kresz vizsgára bemész, aztán a rutin pályán úgyis kiderül, hogy mennyire vagy ügyes/ügyetlen/tetszik-e egyáltalán, hogy "szabadabban" vagy. ha elmondod a kvázi nulla gyakorlati tapasztalatodat, akkor rutin pályán úgyis ráültetnek egy robogóra körözni első alkalommal, aztán ha az megy, akkor egy 250-esre vagy 500-asra, hogy körözz és szokjad a picit nagyobb súlyt, meg a váltót és főleg a normálisabb fékeket.

    ha a féktől félsz, akkor megnyugtatásul: ugyanolyan finoman tudod adagolni a hátsót, mint egy autóban, az elsőt meg aztán főleg ;) a motoros oktatók általában ügyesebben és türelmesebben tanítják a motorkezelést, mint az úrvezetőknek a az autóvezetést, mivel te az ő felelőssége leszel, amíg forgalomban tanultok és mögötted az autóból (vagy másik motorról) nem tud veszély esetén belenyúlni helyetted. szóval tényleg ne izguld és ne gondold túl a dolgot. nem agysebészet a motorkezelés.

    nem egy ördöngősség és forgalomba úgysem fognak kiterelni a sikeres rutin vizsgáig. viszont ha az megvan, akkor csak fyi: a legnehezebb részén túl is vagy a jogsinak és azt jelenti, hogy megszoktad + valószínű tetszik is a dolog és csak idő kérdése, hogy mikor lesz meg a forgalmi (mikorra kapsz időpontokat az órákra + vizsgára)

    #metszéspontok

Új hozzászólás Aktív témák