Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz szetcsuszott #140999 üzenetére

    Egyelőre felejtsd el, hogy mi tetszik ! Ez is változik, változhat. Az, hogy 20 évesen az embernek a szőke nagy csecsű tetszik egy dolog, elvesz egy barnát, mert azt hiszi, hogy a vörössel csak szopás van, pedig köztudott, hogy ahol rozsdás a tető, ott nedves a pince..

    Tedd le a jogsit, ott fogsz ülni legalább két fajta motoron. Ha megvan a jogsi, akkor menj el kereskedésbe és teszt vezess, de mindenképpen ülj fel sok motorra, mert az ülés pozíció fontos, fiatalabb pedig nem leszel, lehet soványabb se :) Fényképeztesd le magad, hogy láss majmokat köszörű kövön :D

    Amit a kínálatról írsz, azért csak érzed, ha egy 15 éves annyiba kerül, mint most egy új másból, akkor azok sosem voltak egy kategória.

    Azt mondod, hogy az 50 LE az már neked mindenre elég. Lehet, de ehhez is hozzá lehet szokni, nagyon hamar, sokkal hamarabb, mint most gondolod. Debrecen környékén a sok technikás egyenesben a gyorsulás/sebesség több élvezetet ad, mint a lábtartó szikráztatás, oda meg jól jön a több lóerő.

    A szalon motorok, amik most 2,5 millióért mennek, mennyibe vannak használtan? Van kínálat? Sokat veszít az árából? Ezt te is el fogod bukni, ha el szeretnéd adni !

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák