Új hozzászólás Aktív témák

  • hroberto

    veterán

    Tanulságos esetünk volt ma a Mátrában. Mivel hétvége volt, biztos voltam benne, hogy tel8 lesz rendőrökkel. Messziről észre is vettem a MYL rendszámú fekete Audit, ami az út szélén állt. Normális tempóban mentünk, semmi záróvonal, stb..
    Kb. egy kilométert haladtunk, mikor láttam, hogy szirénázva követ minket (négyen voltunk). Megálltunk, és rögtön elkezdték mérni a gumik profil mélységét. Aztán jött a döbbenet, hogy akkor két motor firgalmija marad, mert nincs meg az előírt 1.4 mm. Hogy miiiiii?! Jóval kopásjelző felett volt a profil, de ezzel nem foglalkoztak, csak fújták a magukét. Főleg a rendőr csaj volt a bunkó.
    Mivel szemmel láthatóan magasabb volt a profil mint amit mondtak, elkezdtünk cirkuszolni, hogy ugyan mutassa már meg azt a szart ami ilyen fél millimétereket mutat! Holott a vak is látja, hogy ez sokkal több!
    Végül a rendőr srác észrevette, hogy coll-ra volt állítva a műszerük... Persze annyit sem mondtak, hogy bocs, és az egyikünk kapott egy 20 ezres csekket, mert neki határon volt a gumija.

    Xiaomi 13, Xiaomi Pad 5, KTM 1290 Super Duke R

Új hozzászólás Aktív témák