Új hozzászólás Aktív témák

  • Geresics

    addikt

    Szombaton én is tekertem egy király karikát! :C
    A célom az volt, hogy picit ismerkedjek a vassal könnyű terepen, így nem is öltöztem be rendes endurós cuccba, hanem túracsizma, farmer, kabát (mind motoros persze) cucban indultam neki, az utcai sisakomban. Pécs-Abaliget-Orfű betonos szakasz után akartam nekivágni a régi kedvenc erdei szakaszaimnak, úgysem jártam arra 2 éve címszóval.

    Abaliget-Orfű között állt egy EXC egy repcés mellett. Mondom megállok, beszólok neki, hogy "itt készülnek a repcés fotók facebookra?" Ezen jót röhögtünk mindketten, és beszélgettünk picit.
    Elmentem AZ orfűi kanyarhoz a kötelező fotót megcsinálni!

    Megbeszéltük, hogy megyünk picit együtt, ès mutassam az utat, mert Ő nem helyi. Persze a fránya nyomvonalrögzítőt nem indítottam el - ezért haragszom is nagyon magamra! :W Mászkáltunk a szokásos urakon Abaligettől északra, csak úgy össze-vissza.
    Kisbesztercénél egyszer elhagytam a kerék-tengely csavarom még a Pegaso-ról. Mondtam is neki, hogy eddig ismerem az utat, mert így jártam anno! 600m múlva:

    Itt megállunk, és akkor látjuk, hogy Ő meg elhagyta a rendszámát! :Y
    Szóval elindultunk visszafelé megkeresni, közben persze 3x "eltévedtünk", de végül meglett! :R

    Szóval kib@ jó volt, végig élveztem a gurulást!
    A tempót én diktáltam - az EXC nyilván jobban ment volna - de így is bevállalósabb voltam, mint ahogy délelőtt még elképzeltem a napom. A 790 meg egyszerűen zseniális! Az elektronika is rohadt jó, próbálgattam ismerkedni vele, néha szándékosan, néha nem! :DDD Két pereceléstől mentett meg a kanyar-ABS, igaz, ha nem lett volna benne, egész másképp bánok az első fékkel, de akkor is!
    Eddig csak a Ride mode-ot állítottam Off Road-ra, meg az ABS-t. Ilyenkor a hátsó blokkolhat, az első nem, és így rohadt gyorsan meg tud állni! A Rally móddal még nem kezdtem el ismerkedni, ahhoz jobban össze kell hangolódnom a motorral, szóval az még várat magára...
    De ez a "bármikor bárhol" képessége a 790-nek nagyon hiányzott nekem a 1190-ből, eddig nem is tudtam, hogy mennyire! :C
    Miután meglett a rendszám - és már kezdett késő lenni, elválltunk, és én még beugrottam Orfűre meglesni idén mely büfék hogy állnak, és örömmel láttam, hogy több büfé is jelentős fejlesztéseket csinált/csinál!

    *MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor

Új hozzászólás Aktív témák