Új hozzászólás Aktív témák

  • Moleman

    addikt

    válasz Polemius #79121 üzenetére

    Köszi a választ!

    A motorféktől nem tartok különösebben, autóval is, motorral is gázfröccsel szoktam visszaváltani. Motornál a gázkar visszaengedését még gyakorolni kell, sokszor teljesen elzárom, mikor csak visszább akarom venni, ez kanyarban tud kellemetlenséget okozni. De ugye minden motor más, ha lesz sajátom, remélem hamar megszokom.

    Autóval a Pilisbe, Bakonyba szoktam kijárni kanyarogni, a motort is ilyen kisebb túrákra használnám elsősorban, legtöbbször egyedül. A nyári éjszakákat is nagyon szeretem, alapjáraton keringeni a városban, mikor már nincs forgalom. Meg persze kipróbálnám munkába járásra is, 7 km város, de nem tragédia, ha nem válik be, legfeljebb maradok a robogónál. A motorral leginkább a haladás élményét vadászom, azt a dinamizmust, amit a 98 lóerős autó nem tud megadni.

    (#79122) HGabor89
    2004-es Nissan Almera, 4 liter Q8 5W40 olajjal, utángyártott szűrőkkel. :)

    (#79124) V.Stryker
    Köszi, tudom, hogy csiszolni kéne a technikámon, ezért szeretnék minél előbb elkezdeni motorozni, hogy ne vesszenek kárba a tanfolyamon tanult dolgok. A robogózás kezdetén is izomlázam volt a karomban, a nagymotorhoz megint más izmok kellenek, fáj rajta a csuklóm (túl görcsösen ülök), most izomlázas a combom a tankszorítástól, ehhez is hozzá kell szoknom. :) Köszi a költséglistát is!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák