Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz canniball #91293 üzenetére

    Fentebb nem eladási szándékkal írtam be amit, viszont fel fogok szólalni a vezetőségnél ezen rokkant szabályozás ellen.
    Ez egy klubtopik, ahova évek óta ugyanazok az arcok járnak vissza. Nettó fasság ennyire dilettáns mód tiltani a hirdetéseket eleve off témákban. Én pl. sokkal szívesebben vásárolnék egy olyan forumtagtól motort, (vagy alkatrészt, bármit) aminek két kattintás lekövetni az előéletét és "ismerem" a tulaját.

    Persze értem a tiltás alapvető okát, nyilván nem megengedhető egy forumtopikban, h millió, csak a hirdetések miatt postoló újonc szétspameljen egy egy témát, de könyörgöm, sokunk tizenéve van itt jelen és egy egy "Sziasztok, eladó a motorom: link" post szerintem baromira nem zavarna senkit.

    Ferdzsoo

    Jaam, nagyon cool. Tiéd is ütős, hisz az is fehér, de itt a felnik is újra fehér fényt kaptak, noh meg ez a fehér fekete design, ah, na. Nem árulok el nagy titkot h a gyengém. :D

    Dam? Soha nem hallottam róluk. Tényleg ennyire szar? Na ez az, a gyári iszonyú halk, hallottam már. Szinte semmit nem hallani az igazi érces V4 hangból.

    Laraxior

    6k euro-t minimum szeretnék érte. Minden szerviről fényképes dokumentációm van, csak gyári Honda szűrőket használtam, csomó gyári és nem gyári extra van rajta, GPS-től a valódi karbon elemekig. Esőt talán 1x látott, kényes helyeken átlátszó fóliával borítva. Karc sehol.
    Bár aki ismer, úgyis tudja h a maxot kapta mindig.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák