Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Hali,

    Lion, nem aktuális már a wax, vettem helyben.

    Kész az autó. Gyorsan le is waxoltam ma, amíg jó idö van és idöm is van még. Sonax Xtreme Polish & Wax 2-t vettem. Remélem jó lesz. Az ezüst Megane-on Turtlewax-szal csináltam anno, azutután nagyon jó sima volt az autó. Itt most annyira nem. De jobb, mint volt, tisztább is lett a fénye. Remélem azért jó lesz, és tartós is.
    Tankoltam egy teletank sima ÖMV-t, egy kattanásig. Meg akarom nézni itt, hogy itt is lesz e különsbég a következö tankoláskor a fedcom által számolt elfogyasztott üzemanyag és ugyanazon a pisztolyon 1 kattanásig tankolt érték között. Eninél 4 vagy 5 liter volt, de mindig. Azóta megtudtam, hogy mindegyik kút csal, valamelyik 1 literböl 0,92-t ad. Az 50 liternél már 4 liter..

    Tavasszal megcsináltatom az elejét és akkor már elég jól egyben lesz, addig kell vadásznom bal elsö projektoros lámpát. Pár kép:
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]

    Téli gumi!
    Kell vennem azt is, kaptam nagyon jó ajánlatot 205/55R16-ban Hankook w452-re és Vredestein Snowtrac 5-re.
    Mit mondtok ezekre? Snowtrac 3 volt az ezüst megane-on, amikor összetörtem, pár hónaposak voltak a gumik, de nem a gumi hibája volt, mert nagyon nyálkás lett az út. De a Vredesteintöl emiatt kicsit "tartok", de a nyárim is az, Sportrac 5.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák