Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz rob210 #59519 üzenetére

    Ez pedig nem kínai hanem rendes gyári Francia beszállítótól van.

    Ok, akkor rendelek belőle, ha ezt mondod/írod. :R
    Év végén pedig, mikor befejezem ezt sok, nagyon nagyon sok(k )utazgatásos melót, akkor majd kicseréltetem a teljes üzemanyag(cső)rendszert (is). Addig felkerül az is a polcra a többi alkatrészhez. Azt hiszem, így lesz a legjobb, mert akkor úgy is minden meg lesz csinálva rajta és szépen megy a garázsba. Dynamat-tal az egész autó ki lesz bélelve, bekerülnek a padláson rohadó "hájtek" hangszórók is ezeket a gyári ganékat, meg látványosan fogom a kukába dobálni. Ezt is már rég meg akarta mcsinálni, de egyszerűen nincs időm erre. A kijelzőt is kukáznám, ha tudnám biztosan, hogy pl egy ilyennel frankón fog működni, mert ugye rönóéknál megállt a fejlődés 2013-ban térkép frissítésben. Tehát ennek még utána kell járnom, hogy kormányról IS minden frankón vezérelhető legyen.

    Szóval a saját elavult rendszere...
    Itthon ez még annyira nem is gond, ebben az országban egy nyár alatt sem tudnak elkészülni egy kb 1 km hosszú felüljáró újra betonozásával, mert annyira elcseszett és elavult módszerekkel dolgoznak, kint meg közel 1 hónap alatt épül 20-50 km autópálya, naponta frissül a térkép. Ezért is van bedobva az ipad a kesztyűtartóba, a saját rendszere meg szinte használhatatlan az országot elhagyva. Mindegy, egy a lényeg, év végén akár még újra is fújatom az autót, ha kell, nyilván nem kell, mert kerámiával nagyon szép. de bármit megadok neki akkor, hogy szinte új legyen :)
    Kettőstömegű, egr, kuplung etc minden új lesz rajta, viszont arra nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon meddig bírnák ezek tényleg. Ha addig nem megy tönkre, sosem fog kiderülni, márpedig ennek jele sincs...Akkor, mint írtam min 590 ezer körül lesz benne és az enyémben minden gyári, váltó meg ami a motortérben van. Minden cső, szíj, rúgó és semmi bajuk. A futómű viszont már sokszor fel lett újítva, de ezt írtam is. Az olyan, amilyen. Nem ide való. Tehát év végén (után) már lesz erre idő, de addig csak családdal akarok lenni, ha itthon vagyok.

    Most a legfontosabb, hogy végre ki legyen már cserélve az a....izé végre üzemanyagszűrő.
    Ezért most be is dobtam a kosárba, de naná, hogy nem tudok akkor már onnét rendelni átlátszó új frankó benzincsövet is mindjárt. Legalábbis én nem találtam... :U mindegy, azt majd berendelem itt, valamelyik autósboltban és akkor fentről a légtelenítőtől kicserélem azt is...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák