Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz Xantomas #59838 üzenetére

    Teljesen igazad van...

    A "sima" wd 40, [link] nevezzük így, pontosan azt teszi, szinte kilöki onnét a legkisebb kenést is. Már írtam, a az egyik legfrankóbb cucc a világon, szinte minden "tud", de aki kenésre használja, az nagy tévedésben van.
    Az nem arra való,viszont a képen látható wd40 viszont minőségi kenést biztosít. Viszont még ennél is jobb cucc a CRC 10672-es csapágyzsír. És itt válaszolok, Forceberg kollégának, ha ez nem szünteti meg az ajtóhatároló kattogását, akkor csere. Kell neki pár nap, mire bedolgozza magát, bőven nyomj bele, de utána minden csendben lesz. Valami pálcika félével próbálj meg minél több zsírt bevinni a határolónak mindenhova...

    Én ezzel zsírzok mindent. Egyszer a kuplungon nyikorgott, már az őrületbe kergetett, minden szarral próbáltam kezelni, de semmi, aztán bekentem ezzel a CRC zsírral, vagy 50-szer kuplungoztam utána, elhallgatott, azóta is olyan több, mint 1 éve már, mintha levegőt nyomkodnék. Elképesztő jó cucc. Az öcsém picasso-jában pontosan a tükör nyikorgott neki is, mikor befordult. Semmi nem segített beki, de ez a crc brutál kussba vágta.

    wd 40 lítium fehér zsír

    CRC csapágyzsír

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák